300: A Birodalom hajnala (300: Rise of an Empire) 2014

300_birodalom_online_hajnala-poszterA görög városok kitartanak. A hatalmas Perzsa Birodalom sem tudja megtörni ellenállásukat. Az athéni városállam egyik hőse, Themisztoklész vezetésével a kis hellén hajóhad az Artemiszion-foknál szembeszáll az óriási perzsa flottával. Természetesen nem tudják megállítani őket, ám a túlerő ellen is kitartanak olyan sokáig, hogy a városok felkészülhessenek – és Szalamisz közelében már legyőzzék a keletről jött ellenséget.

Az immár legendássá és klasszikussá vált 300 folytatása éppen azon a három napon játszódik, mint az eredeti film: a középpontban ismét a különleges látványvilággal újraalkotott és újraálmodot csaták állnak.

IMAX 3D-BEN-is!  

Eredeti cím: 300: Rise of an Empire | Műfaj: amerikai akció-dráma-fantasy | Rendező: Noam Murro | Játékidő: 103 perc| Zene: Tom Kramer | A film forgalmazója: InterCom | Hazai mozi bemutató: 2014. március 06. | Főszereplők: Eva Green, Rodrigo Santoro, Sullivan Stapleton | Korhatár: 16 | 300: A Birodalom hajnala (300: Rise of an Empire) IMDb

300: A Birodalom hajnala – előzetes

https://youtu.be/HzxJ7Antk3U

Oszd meg!
 •  
 •  
 •  
 •  

59 hozzászólás

Add a Comment
 1. Szeretném megnézni ezt a filmet, az első részt sajnos moziban nem láttam. De az akciódús történelem megelevenedése a filmvásznon, IMAX-el megfejelve, egész biztosan felejthetetlen szórakozást fog nyújtani :)

 2. Egy éve várok erre a filmre.A centit vagdoson már145napja.A 300 filmet ezerszer láttam.Az hogy ez az újabb 300-A birodalom hajnala nem a folytatása és nem az előzménye hanem párhuzama a 300nak zseniális.Xetxsesbe szerelmes vagyok milkor elsőre láttam .Bemutato alapján az egész filmet Ő fogja uralni…jó meg Eva Green,de ezt megbocsájt mert eszméletlen jó a szerepében!Igazából az a kérdés ,hogy mikor szeretném látni.Nem birok vàrni…premier előtt kell látnom!!!!!!!!!!!!!

 3. Én azért szeretném megnézni mert ingyen van :D

 4. azért szeretném megnézni mert az első rész nagyon színvonalasra sikerült

 5. Nagyon érdekelne, egyszerűen imádom a történelmi filmeket, a 300 pedig az egyik kedvencem volt. Imádtam a világot, amiben játszódik és a látványelemek is jók voltak. Ilyet várnék ettől a filmtől is. :)

 6. Azért szeretném megnézni, mert a szerelmem nagyon szereti a 300-at és várja már nagyon ezt a filmet, jó meglepetés lenne neki és én is kíváncsi vagyok rá.

 7. Nagyon szeretném megnézni a filmet, mert az egyik nagy kedvencem a 300.
  Az előzetest látva ez a film is nagyon ütős lehet és ez is kedvenccé válhat.

 8. Nagyon tetszett az első rész,de sajnos moziban nem láttam! Ezt viszont biztos megnézem!

 9. Nagyon szeretném megnézni a filmet,tetszett az első rész! Imádom a történelmi filmeket!

 10. Szeretném megnézni a filmet az elsö rész nagyon tetszett

 11. Engem azért érdekel ez a film, mert az első része nagyon látványos volt. Kíváncsi vagyok nagyon a folytatásra.

 12. Szeretem a történelmet, főleg az ókori részét. Az első rész is nagyon tetszett.

 13. Azért szeretném megnézni a filmet,mert borzasztóan tetszett az első rész,és nagyon fájt a szívem annak idején,hogy nem sikerült moziba látni. Most ,hogy itt a második rész alig várom ,nagyon szeretném,főleg IMAX-ben,és ott fogok ujjongni , és sikoltozni a legjobb részeknél :D Persze diszkréten,ki ne dobjanak :D

 14. Imádok moziba járni. IMAX-ben különösen nagy élmény lenne megnézni egy ilyen látványos filmet.

 15. Láttam a 300 at is jó lenne megnézni ezt is :)

 16. Azért szeretném megnézni,mert az első rész is nagyon tetszett,és fájt a szívem,hogy nem moziban láttam anno. Most itt a lehetőség,és nagyon szeretném ha én lennék az egyik KIVÁLASZOTT :D ,és ott sikoltozhatnék IMAX-ben. Persze diszkréten ,ki ne dobjanak :D

 17. Azért szeretném megnézni, mert nagyon tetszett a 300 is, és a bemutató alapján ez is tetszeni fog. :)

 18. Érdekel, hogy az előző rész óriási hype-ja nélkül, gondolom alacsonyabb költségvetésből mit sikerül kihozni, és ez hogy mutat az IMAX teremben :)

 19. Az első rész is tetszett, +kíváncsi vagyok mit hoznak ki a 3D-ből

 20. Ha már láttam a 300-at, kíváncsi vagyok erre is, főleg az IMAX 3D miatt. :)

 21. Kíváncsi vagyok, hogy IMAX által mennyire lesz látványos a film.

 22. Jó volt az elsőrész is, és szeretném páromat meglepni így a szülinapja környékén, mert neki is nagy kedvence

 23. Már az eredeti film is nagy kedvencem, azt sajnos nem moziban láttam, és nagyon kíváncsi vagyok, milyen a látvány szélesvásznon, 3D-ben. :)

 24. Szeretem a filmeket!
  imax filmet még nem láttam.
  Kedvencem a fantasy film.

 25. szeretném kérni,hogy ha én is nyerek telefonon is értesítsetek,mert napközben dolgozom és nem látom az emailt.
  mire hazajövök kezdődik a film,nem tudnék elmenni.
  köszönöm

 26. Az első rész nagyon megfogott, mind történetileg, mind látványilag. Ezáltal kíváncsi vagyok a folyatására, hogy pár év elteltével, mennyire fejlődött a látványvilág, illetve, hogy a történetet, miképpen tudták folytatni.

 27. főleg a képi világa miatt nézném meg, az első rész után IMAX-ben biztos látványos lesz

 28. A 300 unalomig ismételt történelem tétele végre ismét izgalmassá vált egy látványos film révén. Így természetesen nagyon kíváncsian várjuk egy másikmegközelítésből is. Az, hogy imaxben is játszák, csak egy újabb érv egy jó mozis este mellett. +1 mert nagyon nagyon szeretnénk megnézni :)

 29. Anno, nagyon érdekelt a film, főleg történelmi szempontból, hisz még is csak egy valós eseményeket feldolgozó film, amely több mint 2 ezer évvel ez előttre nyúlt vissza. A film feldolgozása, mint képi világ elég egyedi volt, így szívesen látnám, hogy viszik vászonra így pár évvel később. És a legfontosabb, hogy “Ez itt SPÁRTA!”.

 30. Tetszett az első rész és szívesen megnéznénk a párommal a másodikat.

 31. Úgy hallottam, hogy már az első rész is nagyon jó volt, én sajnos még azt sem láttam, de most már mindkettőt szívesen megnézném!

 32. Sosem voltam még Imax 3d moziban, és nagyon szeretném megnézni amúgy is ezt a filmet, biztos nagyon jó a látványvilága!

 33. Az első rész is tetszett,és kíváncsi vagyok a másodikra!!! És a feleségemnek is tetszik a film!!!

 34. Tetszett az első rész és a második is elég látványosan néz ki, ezért szeretném megnézni.

 35. Nagyon sok jót hallottam a filmről, jók a szereplők.

 36. Szívesen megnézném IMAX 3D-ben ezt a filmet :)

 37. Nagyon szuper lenne megnézni ezt a filmet, főként IMAX 3D-ben (soha nem voltam még ilyen vetítésen) :)

 38. Az első rész nagyon tetszett, láttam már vagy 300×szor, és már alig vártam a folytatást!

 39. Szeretem a történelmi filmeket, az előző rész is nagyon tetszett, kíváncsi vagyok a folytatásra, és 3D-ben biztos nagyon látványos lehet.

 40. Láttam az első részt is ami nagyon tetszett,és kiváncsi vagyok erre a második részre is pláne IMAX 3D-ben. :)

 41. Nagyon szeretem a történelmi témájú filmeket. Ráadásul a fiam történelemből pont ezt a kort tanulja, Perzsák,Görögök, Perzsa birodalom fénykora és bukása. Izgalmas történet és ott még az emberek ereje és tudása számított nem pedig a gépek fejlettsége.

 42. Mert ez az a film amit moziba kell nézni!Az előző 300 képi megjelenitése egyszerűen csodálatos volt.Tudod aranyoskám ahogy öregszem egyre rosszabb a fülem és a szemem,ezért csak moziban tudnám élvezni.

 43. Mert lenyűgözött a 300 képi világa, így A birodalom hajnala is óriásvászonra kívánkozik. És azért is szeretném moziban megnézni, mert pont ráérek holnap este! :-)

 44. Azért szeretném megnézni a filmet, mert imádom a 300 című filmet is! (ha nem nyerek is megnézem :-) )

 45. Azért szeretném megnézni ezt a filmet, mert habár nem igazán szeretem a történelmi-háborús filmeket, de a 300 az egyik kedvenc filmem lett. Érdekes történelmi eseményt dolgoz fel, és jól is van összerakva az egész. A képi világa egyenesen elvarázsolt. Kíváncsi vagyok a folytatásra.

 46. Azért szeretném ezt a filmet megnézni, mert az első része is lenyűgöző volt és szerintem fantasztikus élmény egy ilyen filmet moziban megnézni. Nagyon szeretem a történelmi tipusú filmeket de ebben az évben ezt a filmet mindennél jobban várom. Remélem sikerül nyernem és megnézhetem :) Nagyon várom már

 47. Már az első is nagyon tetszett látványban és maga a történet is.
  Akkoriban ha jól emlékszem még nem volt lehetőség IMAXban való megtekintésre, pedig ez a film ott az igazi.
  Mint 300 és IMAX rajongó remélem ott lehetek a premier előtti vetítésen :)

 48. Kíváncsi vagyok a filmre, kedvelem a történelmi témájú filmeket :)

 49. Nagyon tetszett az első rész, és szívesen megnézném a folytatást, imádom az ilyen filmeket :)

 50. Szeretnék kiszakadni a szürke hétköznapokból, márpedig erre csak egy kirobbanóan jó operatőri munkával rendezett film adhat lehetőséget, amire a 300 A birodalom hajnala bizony lehetőséget nyújthat. Továbbá, a parádés kamerakezeléstől és a mesterien összkomponált látványeffekteken felül szeretném megtudni, vajon Noam Murro méltó utódja lesz-e a legenda folytatását illetően.

 51. Szeretem a görög történelmet, kíváncsi vagyok milyen lett a folytatás.

 52. A profi CGI-nak köszönhetően lenyűgöző a 300 képi világa, és ez az IMAX teremmel párosítva felejthetetlen látványt nyújtana, ezért szeretném megnézni a filmet.

 53. A film remek volt, a történet kifogástalan, a filmbeli világ ismét nem okozott csalódást. A különböző effektek jól sikerültek, a harci jeleneket magukkal ragadtak, köszönhető a a 3d-nek. Olyan volt, mintha mi is görög harcosok lettünk volna. A film terjedelme kissé rövid lett, de kárpótolta az, hogy mindig volt valamilyen esemény, ami végett nem lehetett mást tenni, mint érdekfeszítően a filmet nézni. A története jól sikerült, nem okozott csalódást.

 54. Hihetetlen látványvilága volt a 300-nak. Már nagyon várom, hogy láthassam, kíváncsi vagyok, hogy jobb lesz az első résznél, mert ha igen, akkor így láthatatlanba is azt kell, hogy írjam, hogy nekem az év filmje lesz. Legyen már csütörtök, jegy már megvan! :)

 55. A feleségemmel már abban a szerencsése helyzetben vagyunk, hogy már premier előtt láthattuk a filmet. Mindketten nagy várakozással álltunk film elé, hiszen az “első” 300, nagy óriási benyomást tett ránk. A Birodalom hajnala nem okozott csalódást, remekül éreztük magunkat az egész produkció alatt. A 3D élmény magáért beszél, szinte mi is részesei voltunk a harcoknak. A film szerintük is kicsit rövid lett, de talán így nem volt üresjárat, egy percig sem unatkoztunk.

 56. A film megtekintése után több kritikàt is olvastam.Álltalában jól lehúzták.Mikor felálltam a film végén a székből nem voltam csalódott de azért bevallom nem is elégitett ki teljes mértékben.A csatajelenetek tetszettek de kicsit sokaltam hogy arra tették a legnagyobb hangsúlyt.Eva Green kellően bomlott elmével rendelkezett és el is hittem neki hogy pszihopata.Sajnálom hogy Xerxes keveset mutatkozott.Az egyetlen szexjelenet hatásvadász és uncsi volt.De összességében nem unatkoztam és a látvànyvilág kárpótolt.Nem ér fel a 300-hoz de kihagyjatatlan.Már csak azért is hogy véleményt lehessen alkotni.

 57. Hamarosan nyereményjáték!

 58. Nagyon tetszett a második része is igényesen elkészített jelenetekkel tarkítva:)
  3D élménye oda varázsolt minket a 300 közepébe , ami félelmetesen jó volt:)

 59. Jöhetne már egy folytatás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük