Eredeti cím:The Hateful Eight
Műfaj:amerikai western film
Rendező:Quentin Tarantino
Zene:Ennio Morricone
Játékidő:182 perc
A film forgalmazója:Fórum Hungary
Hazai mozi bemutató:2016. január 7.

Az Aljas nyolcas c. film leírása

Quentin Tarantino újabb vadnyugati őrülettel tér vissza. A Django elszabadul óriási sikere után a Ponyvaregény és a Kutyaszorítóban legendás rendezője ismét a coltok és winchesterek világába kalauzolja a mozirajongókat, a tőle megszokott stílusban és a Tarantino-filmekhez méltó sztárparádéval. Az Aljas nyolcas nyolc főhőse sokat próbált fejvadászok, akik az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Vajon túlélik-e a vihart az egymás megtévesztésével és átverésével boldogulni próbáló hét(nyolc)próbás gazemberek? Tarantinót ismerve sok művér elfolyik majd a stáblistáig.

A szereposztásból természetesen nem hiányozhat a Tarantino-univerzum egyik legstabilabb alapköve, Samuel L. Jackson, illetve Tim Roth és Michael Madsen sem, de a Becstelen Brigantyk után visszatér Zoë Bell is, mellettük pedig Kurt Russel, A gépész-ből ismert Jennifer Jason Leigh, Channing Tatum és Walton Goggins – akit a Django elszabadul-ban láthattak a mozirajongók – neve is garancia a szórakozásra.

Korhatár besorolás:16E
Főszereplők:Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Tim Roth, Zoë Bell, Michael Madsen, Walton Goggins, Channing Tatum
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n:Aljas nyolcas IMDb
Képek a filmből:Aljas nyolcas képek
Aljas nyolcas-01

Aljas nyolcas fotók

Aljas nyolcas c. film előzetese

Aljas nyolcas előzetes