Apropó szerelem (Words and Pictures) 2013

Apropó szerelem-poszterJack Marcus (CLIVE OWEN) és Dina Delsanto (JULIETTE BINOCHE) valamikor mindketten tehetséges művészek voltak, ám az idő nem nekik dolgozott. Mára a férfi tökéletes írói válságba süllyedt, míg a nőt egyre súlyosabb reumatológiai betegsége gátolja abban, hogy ecsetet fogjon a kezébe. Jelenleg így mindketten tanárként dolgoznak ugyanabban az iskolában, s még akár ki is alakulhatna közöttük valami… Ha nem törne ki ehelyett a totális háború!

Jack zokon veszi, hogy Dina azt tanítja diákjainak, a szavak csapdába csalnak és hazudnak, s csak a képek képviselnek valódi értéket. A két tanár felsorakoztatja seregeit, a harcban pedig előbb-utóbb az iskola minden tanulójának és dolgozójának állást kell foglalnia.

Pedig már majdnem szerelem volt…

A Roxanne és az IQ – A szerelem relatív rendezője, Fred Schepisi a sármos Clive Owen (Anyátlanok, Közelebb) és a gyönyörű Juliette Binoche (Csokoládé, Az angol beteg) főszereplésével készítette el legújabb romantikus vígjátékát. Az Apropó szerelem minden képkockája és minden szava arról árulkodik, hogy életünk két legnagyobb mozgatórugója még mindig a művészet és a szerelem.

[scg_html_vizszintes_vonal]

Eredeti cím: Words and Pictures | Műfaj: amerikai romantikus vígjáték | Rendező: Fred Schepisi | Játékidő: 111 perc | Zene: Paul Grabowsky | A film forgalmazója: Cinetel Kft. | Hazai mozi bemutató: 2014. január 01. | Főszereplők:  Clive Owen, Juliette Binoche, Valerie Tian, Navid Negahban | Korhatár: 16 | Apropó szerelem (Words and Pictures) IMDb

Apropó szerelem előzetes

http://youtu.be/pCl0GaGDMLA

Oszd meg!
 • 1
 •  
 •  
 •  

22 hozzászólás

Add a Comment
 1. Azért szeretném látni a filmet, mert a feleségemmel együtt nagyon szeretjük a romantikus filmeket, és nem utolsó sorban jönnek az ünnepek, ilyenkor még jobban átszellemülünk :)

 2. Szeretem nagyon romantikus filmeket.

 3. Szeretem nagyon romantikus és vigjáték filmeket.

 4. Mert nagyon jók a színészek, és vicces lehet :)

 5. Ez a film csak jó lehet :)

 6. Szeretem a szereplőket ,jó színészek. A története is ígéretes.

 7. Azért szeretném látni, mert Juliette Binoche a Csokoládé óta az egyik kedvenc női szereplőm. Emlékeztet picit Julia Robertrse, akit szintén imádok. Ígéretes film.

 8. Nagyon szeretem a romantikus filmeket, így ezt is szívesen megnézném!

  :)

 9. Szeretném megnézni a filmet, mert érdekesnek találom, és imádom a romantikát.

 10. Mindkét főszereplőt imádom

 11. Két jó színész játszik benne.

 12. Ezzel a filmmel kellően megalapoznánk romantika szempontjából a jövő évet.

 13. Szeretem a romantikus filmeket. :)

 14. Két nagyszerű színész a főszereplője a filmnek, s nagyon szeretem a romantikus vígjátékokat.

 15. Szeretném elvinni a páromat rá! :) de én is kíváncsi vagyok a filmre.

 16. Nagyon szeretem a romantikus filmeket!! :)

 17. Juliette Binoche a kedvenc színésznőim egyike.

 18. Szeretem a romantikus filmeket.

 19. Nagyon jó volt a film, mindenkinek ajánlom.

 20. Nagyon szórakoztató a film. Irónikus, pont amilyennek egy vígjátékot szeretek. Sok helyen megindító. Csak ajánlani tudom.

 21. Volt szerencsém megnézni a filmet, a premier előtti vetítésen. Elég érdekes kérdést használnak párbajozásra. A szavak kontra képek egy elgondolkodtató kérdéskör. A néző úgy érezheti visszarepült az iskolapadba, és felváltva jár irodalomra, és művészetre. Tetszik, hogy mindkét főszereplő élete “válságban” van, és a film végére kibontakozik a megoldás.

  Egy biztos, nem egy tipikus Hollywood-i csoda, hanem sokkal inkább mélyenszántó, mondhatni már-már művészfilm.

 22. Nagyon aranyos film, nekem elnyerte a tetszésemet. A romantikus pillanatok is jók, de nekem főleg maga a kép és a szavak összehasonlítása tetszett, ahogy ketten versenyeztek egymással :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük