Egy szerelem története: a nő (The Disappearance of Eleanor Rigby: Her) 2013

Egy szerelem története: a nő (The Disappearance of Eleanor Rigby: Her) 2013 poszterEleanor Rigby és Conor Ludlow mindennél jobban szeretik egymást. Kapcsolatuk perzselő szerelmen alapul, amelybe olyan őrültségek is beleférnek, minthogy egy étteremből fizetés nélkül távozzanak, vagy egy autóban töltsék az éjszakát. A fiatal házaspár kapcsolatában egy nem várt esemény mégis fordulatot hoz, és veszélyezteti a az idilli hétköznapok nyugalmát.

A rendező Ned Benson az Egy szerelem történetében rendhagyó módon egy szerelem két nézőpontját mutatja be – külön filmben a nő és a férfi szemszögéből. A szereplők konfliktusai valamennyi kapcsolatban élő ember számára ismerősek lehetnek, és leképezését adják napjaink társadalmának és társadalmi problémáinak.

Az Egy szerelem története idén a világ legrangosabb seregszemléjén, a cannes-i nemzetközi filmfesztivál Un Certain Regard versenyprogramjában szerepelt. Ned Benson rendhagyó párfilmjében világsztárok sora szerepel: a kétszeres Oscar-jelölt Jessica Chastain és James McAvoy mellett Isabelle Hupert, az Oscar-jelölt Viola Davis és az Oscar-díjas William Hurt is emlékezetes alakítást nyújt. A filmből kiderül, hogy mi köze a főszereplő nevének a Beatles-hez, az Egy szerelem történetének zenéjét pedig Son Lux szerezte, aki a Looper – A jövő gyilkosa filmzenéje mellett poszt-rock és alternatív hip-hop zenéje miatt kedveli a közönség.

[scg_html_vizszintes_vonal]

Eredeti cím: The Disappearance of Eleanor Rigby: Her | Műfaj: feliratos amerikai romantikus dráma | Rendező: Ned Benson | Játékidő: 89 perc | Zene: Son Lux | A film forgalmazója: Vertigo Média Kft. | Hazai mozi bemutató: 2014. október 30. | Szereplők: James McAvoy, Jessica Chastain, William Hurt, Viola Davis, Isabelle Hupert | Korhatár: 12 | Egy szerelem története: a nő – IMDb

Egy szerelem története: a nő előzetes

http://youtu.be/GAojE5zAu7E

 

Oszd meg!
 •  
 •  
 •  
 •  

28 hozzászólás

Add a Comment
 1. Nagyon szeretném megnézni a filmet, mert megtetszett a trailer és mert szerepelt a film a cannes-i nemzetközi filmfesztiválon :-)

 2. Nagyon megható fimnek tűnik, különösen tetszik ez az ötlet, hogy mindkét fél oldalát bemutatják.

 3. Mert imádunk moziba járni, és a feleségem nagyon meg szeretné nézni ezt a filmet, természetesen nem szeretne egyedül menni:)

 4. Megszeretném nézni a filmet, mint minden lehetséges filmet a Földön, mert filmesnek tanulok, imádok moziba járni és filmeket nézni!!!!

 5. Szeretnék egy normális romantikus drámát megnézni, mert már régóta nem láttam ebben a kategóriában jó filmet. Az a sejtésem, hogy ez a film elég pozitív élményeket adna számomra.

 6. Kiváncsi vagyok,hogy miként mutatja be a szerelem nézőpontját a férfi és a nő szemszögéből.

 7. Mindenképpen szeretném megnézni a filmet, mert nyugisabb filmekre vágyom! És moziba meg amugyis szeretek járni.:)

 8. A film alaptörténete jónak tűnik! Kíváncsi vagyok, hogy miként mutatja be a rendező a szerelem bonyodalmas világát.

 9. Mi nők szeretünk szenvedni,és jót tenne a lelkemnek egy kis sírás,utánna sokkal szebb és kerekebb a világ :) Ezért szeretném megnézni a filmet meg azért, mert érdekel.

 10. mert nagyon jónak tűnik. romantikus és megható :’) és ez “mindkét szemszögből láthatjuk majd a történéseket” ötlet, nagyon jó! :O

 11. mert szeretném elvinni a páromat :)

 12. Szeretném megnézni a filmet, mert a trailer alapján érdekesnek tűnik a koncepció és meggyőző a szereplése a Cannes-i filmfesztiválon. :)

 13. Számtalanszor éreztem azt jelenlegi kapcsolatomban, hogy abba kéne hagyni, viszont akkor tudoma szívem szakadna darabokra. Jó lenne látni, ezt mások hogyan élik meg mégha csak filmen is. A trailer felkeltette az érdeklődésemet.

 14. Szeretem a love storykat! :)

 15. A cannes-i filmfesztiválon jó filmek szoktak lenni, ez is annak tűnik.

 16. Jó színészek, jó történet, szeretném látni! :-)

 17. Romantikus film nekem való! Imádom az ilyen filmeket, mindenképpen megakarom nézni.

 18. Nagyon érdekes filmnek ígérkezik ,jó színészekkel.

 19. Szeretném megtekinteni a második részt, hogy teljessé váljon a bennem kialakuló kép, mert csak így lehet igazán megérteni és átérezni, hogy mi volt a rendező célja a filmjével.

 20. Nemrég ért véget egy hosszú, igaz szerelem az életemben, amit a mai napig nem sikerült feldolgoznom, remélem ez a film közelebb visz a megoldáshoz.

 21. Szeretném megnézni a filmet, mert a szerelem számomra nagyon fontos dolog! :)

 22. megnézném, mert szeretem a romantikus filmeket !

 23. Mert James McAvoy az egyik kedvenc színészem! :) És nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebben a filmben mit alakít!!

 24. Izgalmas lesz látni egy történetet két szemszögből. :)

 25. Azért szeretném megnézni A férfit is, mert láttam A nőt. :)

 26. Láttam az első részt, így nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.

 27. Tetszett az első rész, most a férfi oldalt is szeretném látni.

 28. A férfi történetét is szeretném megnézni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük