Újrakezdők, film plakátSandy gyönyörű, szexi kétgyerekes anya, aki most töltötte be a negyvenet. Igazi kertvárosi mintaszülő, pitét süt, szendvicset készít, elviszi a gyerekeket iskolába. A csodálatos idill akkor omlik össze, amikor egy reggel rájön, hogy a férje megcsalja. Azonnal összepakolja a gyerekeket, és New Yorkba költözik, hogy munkát találjon, és új életet kezdjen. Itt találkozik az édes, huszonéves egyetemista Aram Finkelsteinnel, aki éppen élete hullámvölgyét éli meg. A srác most tudta meg, hogy a két hete elvett francia lány csak a zöld kártya miatt ment hozzá. A romantikus, optimista és frissen elvált Aram éppen azért küzd, hogy ne veszítse el hitét a világban.

Aramnak két munkája van, egy nőket segítő központban dolgozik és egy kávézóban baristaként. A kávézó éppen Sandy új lakása alatt van, itt ismerkednek meg, és hamarosan jóban lesznek. Amikor Sandy munkát kap egy sportcsatornánál, megkérdezi Aramot, vigyázna-e a gyerekeire. A fiú elfogadja az ajánlatot, végülis nincs se karrierje, se barátja, és úgyis túl sokat van együtt nyomasztóan aggodalmaskodó szüleivel.

Sandy viszont egyre jobban munkába lendül, és hamarosan előléptetik. Legjobb barátja arra bíztatja, hogy kezdjen randevúzni, de az első katasztrofális este után úgy érzi, neki ez már nem fog összejönni.

Aram egyre többet van a gyerekekkel, és lassan beépül a család életébe. Jó vele lenni, és a gyerekek imádják. Sandy és Aram hamarosan azon kapják magukat, hogy egymásba szerettek. Alakuló kapcsolatuk nem arat sikert barátaik és a fiú családjának körében, és mindkettejüknek végig kell gondolniuk, ez most csak kellemes időtöltés, vagy olyasmi, ami akár örökre így maradhat.

[scg_html_vizszintes_vonal]

Eredeti cím: The Rebound | Műfaj: feliratos amerikai vígjáték | Rendező: Bart Freundlich | Játékidő: 97 perc | Zene: Clint Mansell | A film forgalmazója: Budapest Film | Hazai mozi bemutató: 2010. július 22. | Főszereplők: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Saidah Arrika Ekulona, Tom Riis Farrell, Art Garfunkel, Joanna Gleason

[nggallery id=366]