A Lámpagyújtogatók című film főcímdala egyúttal Takáts Eszter űrüzenete is. A pszichedelikus dalt a Pille formációt képviselő Fodor Dávid és Hosszú Attila masszív és méltóságteljes, elektronikus hangzása teszi teljessé. Fényes Lóránd és Francsics László asztrofotósok lenyűgöző alkotásai a klip és a film nézőit is szédítő, pszichedelikus utazásra hívják.

lampagyujtogatok_film_42

A klip hatására a gyanútlan szemlélődőt könnyen mélyenszántó filozofikus gondolatok keríthetik hatalmukba, emiatt a megtekintése a szükséges óvintézkedések megtételével ajánlott. A Lámpagyújtogatók főcímdalának szöveges klipje március 4-től az interneten is megtalálható:

LÁMPAGYÚJTOGATÓK – Takáts Eszter és a Pille – Lyric Video

2014 végén bombaként robbant a hír: egy idegen civilizáció nagy erősségű rádiójeleit észlelték Magyarországon. Maroknyi csapat kapta a megbízást, hogy elkészítsék az emberiség első filmes csillagközi üzenetét egy távoli galaxisba. A világ első kultúr sci-fije valódi sztárdömping: 42 ismert és elismert zenész, művész, tudós, kutató, szakember, üzletember és sportoló honfitársunktól várja a végső választ a földi lét alapvető kérdéseire. A Lámpagyújtogatók kategóriát teremt; az Androméda-köd lényei mellett kötelező élmény minden kapaszkodni vágyó földlakónak is.

takats_eszter_lampagyujtogatok

A rendező, Dr. Százados Miklós elmondása szerint a Lámpagyújtogatók mindeddig példátlan összefogás; saját erőből és baráti segítséggel készül nem csekélyebb céllal, minthogy az interjúkon keresztül hiteles, mai képet fessen az emberiségről egy idegen civilizációnak. Orvosként biztos benne, hogy a film az emberi faj kíváncsi képviselői számára is komoly mentális terápiás hatással bírhat.

LÁMPAGYÚJTOGATÓK hivatalos előzetes (HD)