A nagy sikerű Avatar c. film főszereplője, Sam Worthington a fővárosunkban forgatott. Sam már többször járt Budapesten, legutóbb az egyik Forma-1 futamos Mark Webber vendégeként, de akkor nem tudtunk találkozni vele. 2015. januárjában azonban sikerült!

El is feledkeztem róla a Karácsonyi ünnepek alatt, pedig az egyik Facebook oldal tájékoztatott róla, hogy Január 12-én folytatják a film forgatását.

Véletlen tudomást szereztem róla, hogy Sam megérkezett, de nem találtam meg őt sehol. Meglátogattam hát hajnalban a Keleti pályaudvaron zajló éjszakai forgatást. Azt soha nem lehet tudni, hogy egy forgatás meddig tart, kiszámolni is lehetetlen. Ezért bevállaltam a hajnali órákat, és odamentem 4-re.

Sam Worthington-andi

Összesen kb. mindössze másfél órát kellett várnom a találkozásra, addig messziről figyeltem a forgatást, aminek helyszíne a pályaudvar volt, ott is vettek fel néhány filmjelenetet. Ez után arra kellett figyelnem, hol ül be a színész a rá várakozó, addig azonosítatlan autóba.

Amikor megjelent, kicsit féltem tőle, mert tudtam, hogy privát látogatása ideje alatt is bújkált. De amikor viszonylag a közelünkben volt, mind a dedikálásra, mind a közös fotó készítésre vonatkozó kérdésünkre igent mondott, még így; fáradtan is.

Sam Worthington

Ha évek óta várok valakinek az érkezésére, és nehezen jön össze a találkozás, természetesen az eseményt követően többször is összefutunk valahol, így történt ez Sam esetében is. Egy belvárosi hotel előtt többször is belebotlottam, de itt már csak a barátnőm szándékozott közös fotót készíteni vele.

Sam Worthington azonban udvarias volt, mindkettőnkkel külön-külön elkészítette volna a közös fotót, amit természetesen nem utasíthattam vissza, csak mert egyszer már találkoztunk!


Ha te is úgy érzed, hogy az általad látott film kevés figyelmet kapott, vagy csak szeretnéd megosztani véleményed egy filmről, küldd el nekünk a mozinezo kukac gmail.com email címre. A legjobbakat megosztjuk!