Eredeti cím:3 Days to Kill
Műfaj:szinkronizált amerikai akciófilm
Rendező:McG
Zene:Guillaume Roussel
Játékidő:117 perc
A film forgalmazója:Big Bang Media
Hazai mozi bemutató:2014. március 13.

A 3 nap a halálig c. film leírása

Ebben a szívdobogtató akció-thrillerben Kevin Costner veszélyes nemzetközi kémet alakít, aki elhatározza, hogy feladja addigi nagy tétekben játszott életét, hogy újra közel kerülhessen elhidegült feleségéhez és lányához, akiket addig távol tartott magától, hogy megvédje őket. De előbb teljesítenie kell egy utolsó feladatot – még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy a két legkeményebb feladattal kell egyidőben zsonglőrködnie: levadászni a világ legkegyetlenebb terroristáját, és tíz év óta először egyedül vigyázni tizenéves lányára, amíg a felesége távol van.

A 3 nap a halálig szereplői Kevin Costner (A Hatfield-McCoy viszály, Farkasokkal táncoló), Hailee Steinfeld (A félszemű), Amber Heard (Rumnapló, Paranoia), és Connie Nielsen (Gladiátor). A filmet McG rendezte (Charlie angyalai, Kémes hármas) abból a forgatókönyvből, melyet Luc Besson és Adi Hasak írt Luc Besson ötletéből.

A film producerei Marc Libert (A titok nyitja) és a Relativity CEO-ja Ryan Kavanaugh (A harcos). Az operatőr Thierry Arbogast (Az ötödik elem). Látványtervező Sébastien Inizan (Elrabolva 2.). Jelmeztervező Olivier Bériot (Elrabolva). Szerkesztő Audery Simonaud (Elrabolva 2.). Zenéjét szerezte Guillaume Roussel (A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken). Vezető társproducerek Ron Burkle (Out of the furnace) és Jason Colbeck (Out of the furnace). Producer Tucker Tooley (A harcos).

Korhatár besorolás:16
Főszereplők:Kevin Costner, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen, Amber Heard
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n:

3 nap a halálig előzetes

3 nap a halálig előzetes