Eredeti cím:30 jours max
Műfaj:szinkronizált francia vígjáték
Rendező:Tarek Boudali
Zene:Maxime Desprez, Michaël Tordjman
Játékidő:87 perc
A film forgalmazója:Vertigo Média
Hazai mozi bemutató:2021. szeptember 9

30 nap maximum c. film leírása

Rayane fiatal, jóképű, de botcsinálta rendőr, nem túl sikeres a rendőrőrsön és a magánéletben. Egy orvosi vizsgálat során megtudja, hogy legfeljebb harminc napja van hátra. Mivel nincs vesztenivalója, elhatározza, hogy mindent bevetve, igazi hőssé válik a rendőrségen. A férfi innentől kezdve a legelképesztőbb feladatokat is vállalja, és mint valamiféle szuperhős a legvakmerőbb tetteket hajtja végre, elismerést kiváltva a kollégáiból – a hajmeresztő megoldások azonban nem mindig a megfelelő módon sülnek el. Mindez rengeteg humorra és helyzetkomikumra ad lehetőséget.

A fekete humorban gazdag 30 nap maximum a francia vígjáték legjobb hagyományait követi. A film forgatókönyvírója, rendezője és főszereplője egy személyben a francia komikus, Tarek Boudali (Szívrablók, Babysitting – A felvigyázó, Hozzám jössz, haver?). Komikus társai Philippe Lacheau (Babaysitting – A felvigyázó, Szívrablók) és Julien Arruti (Szívrablók), akikkel korábbi filmjeiben is együtt játszott.

Korhatár besorolás:megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott
Szereplők: Tarek Boudali, Philippe Lacheau, Julien Arruti, Vanessa Guide, José Garcia, Marie-Anne Chazel, Reem Kherici, Nicolas Marié
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n: 30 nap maximum

30 nap maximum film előzetes