Eredeti cím:Abigail
Műfaj:szinkronizált amerikai horror
Rendező:Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Zene:Brian Tyler
Játékidő:119 perc
A film forgalmazója:UIP
Hazai mozi bemutató:2024. április 25.

Abigail film leírása

A gyerekek néha olyan rémesek. Miután egy csapat botcsinálta bűnöző elrabolja egy nagyhatalmú alvilági figura 12 éves balerina lányát, csak annyit kell tenniük az 50 millió dolláros váltságdíj begyűjtéséhez, hogy egy éjszakán át vigyáznak a kislányra. Ám az elhagyatott villában a gyerekrablók egymás után kezdenek eltünedezni, és rémületük egyre fokozódik, amikor rájönnek, hogy nem egy átlagos gyerekkel vannak összezárva…

  A Radio Silence – azaz Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezői kollektívája (Aki bújt, Sikoly (2022), Sikoly VI) – új nézőpontú, merész, vérszomjas vámpírhorrorjának forgatókönyvét Stephen Shields (A gyermek, Zombie Bashers) és Guy Busick (Sikoly-sorozat, Aki bújt) írta.

A címszerepet Alisha Weir (Matilda – A musical, Darklands) játssza, a gyermekrablókat pedig Melissa Barrera (Sikoly-sorozat, In the Heights – New York peremén), Dan Stevens (Gaslit: A Watergate-botrány, Légió), Kathryn Newton (A Hangya és a Darázs: Kvantummánia, Freaky), William Catlett (Fekete villám, Igaz történet), Kevin Durand (A kaptár: Megtorlás, X-Men kezdetek: Farkas) és Angus Cloud (Eufória, North Hollywood). 

Főszereplők

Melissa Barrera, Dan Stevens, Alisha Weir, Kathryn Newton

Stáblista:

írta Stephen Shields, Guy Busick
operatőr Aaron Morton
producer William Sherak, Paul Neinstein, James Vanderbilt, Tripp Vinson, Chad Villella

Korhatár besorolás:18 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
A film az IMDB-n:IMDb

Abigél film előzetes