Tanulni sosem késő: még utólag sem. Christina Aguilera, aki a Díva (Burlesque, hazai bemutató: február 3.) című filmben bebizonyítja, hogy nemcsak énekelni, de színészkedni is tud, Európát járja a film premierjei kapcsán. A hét elején Londonban, tegnap Párizsban köszöntötte a nagyérdeműt. A párizsi gála után, oldalán pasijával, Matt Rutlerrel a Le Crazy Horse-ba sietett: itt még elcsíphetett egy igazi zenés-táncos kabaréelőadást, olyat, amelyet a Díva-ban sok énekes és táncos között, Cher oldalán ő maga is életre kelt.

A színésznő egész éjjel feltűnően jó kedvű volt. Nem is csoda: friss hír az is, hogy az Oscar-díj bizottság összeállította a legjobb betétdalnak járó díj jelöltjeinek előzetes listáját: az öt jelölt és végül a díjazott e 41 dal közül fog kikerülni – és közülük kettő is a Díva-ból való. A filmet a legjobb vígjáték / musical kategóriában is jelölték.

– A forgatáson állandóan tele voltam kék-zöld foltokkal – nyilatkozta az énekes-színésznő. – Megkínlódtunk a táncjelentekért: mire befejeztük a filmet, úgy néztem ki, mint akit elgázolt egy autó. De most már tudom: megérte.

IC Press