Annabelle 2. film poszter
Eredeti cím:Annabelle 2: The Creation
Műfaj:amerikai horrorfilm
Rendező:David F. Sandberg
Zene:Benjamin Wallfisch
Játékidő:109 perc
A film forgalmazója:InterCom
Hazai mozi bemutató:2017. augusztus 10.

Az „Annabelle 2. – A teremtés” c. film leírása

A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót.
Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt.
De a lányok nem találnak békességre a ház szomorú falai között. Új otthonuknak van még egy lakója, egy démon, aki mindig a leggyengébbre támad.

Az Amikor kialszik a fény rendezője ismét az elmúlt évek legnagyobb horrorsikereinek alkotójával dolgozott együtt. E film mögött is James Wan, a Fűrész-sorozat agya, a Démonok között, az Insdious, az Annabelle és az Amikor kialszik a fény producere, az elmúlt évek legsikeresebb mozis feszültségteremtője áll!

Korhatár besorolás:18
Főszereplők:Alicia Vela-Bailey, Anthony LaPaglia, Lulu Wilson, Miranda Otto, Philippa Coulthard, Stephanie Sigman, Talitha Bateman
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n:Annabelle 2. – A teremtés IMDb

Annabelle 2. – A teremtés előzetes