Az elveszett város film, Sandra Bullock
Eredeti cím:The Lost City
Műfaj:szinkronizált amerikai vígjáték
Rendező:Adam és Aaron Nee
Zene:Pinar Toprak
Játékidő:112 perc
A film forgalmazója:UIP
Hazai mozi bemutató:2022. április 21

Az elveszett város film leírása

A briliáns de zárkózott írónő, Loretta Sage (Sandra Bullock) pályája során mindig egzotikus helyekről írt a népszerű romantikus kalandregényeiben, melyek címlapján a Dash nevű hőst megjelenítő, jóképű borítómodell, Alan (Channing Tatum) feszít, aki erre a karakterre tette fel az életét. 

Miközben épp új könyvét promotálja Alannel, Lorettát elrabolja egy különc milliárdos (Daniel Radcliffe), mert azt reméli, hogy az írónő elvezeti őt a legutóbbi könyvében található ősi elveszett város kincséhez. Alan bizonyítani szeretné, hogy a való életben is hős tud lenni, nem csak a könyvek lapjain, így nekivág, hogy megmentse a nőt. 

A nagyszabású dzsungelkalandba pottyant furcsa párnak össze kell dolgoznia, hogy túléljék az elemek és a gonosztevők csapásait, és megtalálják az ősi kincset, mielőtt örökre elveszne…

Korhatár besorolás:megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott
Szereplők:Sandra Bullock (Für Anikó), Channing Tatum (Nagy Ervin), Daniel Radcliffe (Gacsal Ádám), Patti Harrison (Gáspár Kata), Oscar Nunez (Schnell Ádádm), Da’Vine Joy Randolph (Peller Anna), Brad Pitt (Stohl András)
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n:Az elveszett város

Az elveszett város film előzetes

A kezeslábas:

A piócák

A szereplők

Brad Pitt és a talicska

https://youtu.be/nOBlzgC5Tz0