Eredeti cím:Ticket to Paradise
Műfaj:szinkronizált amerikai vígjáték
Rendező:Ol Parker
Zene:
Játékidő: perc
A film forgalmazója:UIP
Hazai mozi bemutató:2022. október 6.

Beugró a Paradicsomba film leírása

(from left) David (George Clooney) and Georgia (Julia Roberts) in Ticket to Paradise, directed by Ol Parker. Photo Credit: Universal Pictures

Az Oscar-díjas George Clooney és Julia Roberts újra együtt a vásznon az elvált pár szerepében, akik azon kapják magukat, hogy szövetkezniük kell, ha közösen meg akarják akadályozni, hogy a fülig szerelmes lányuk elkövesse ugyanazt a hibát, amit ők is annak idején. 

A Beugró a paradicsomba egy vadonatúj romantikus vígjáték a második esélyek édes meglepetéseiről. A filmet Ol Parker (Mamma Mia! – Sose hagyjuk abba, Keleti nyugalom – Marigold Hotel filmek írója) rendezte Daniel Pipskivel közösen írt forgatókönyvéből, a producerek Tim Bevan (A legsötétebb óraA dán lány), Eric Fellner (A mindenség elméleteLes Misérables), Sarah Harvey (Keleti nyugalom – Marigold Hotel , Erőszakik), Deborah Balderstone (Palm BeachBele a semmibe), George Clooney és az Oscar-díjas Grant Heslov (Az Argo-akció, Az éjféli égbolt ) valamint Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan és Marisa Yeres Gill (Homecoming sorozat). 

Korhatár besorolás:megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott
Szereplők:George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Billie Lourd
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n:Beugró a Paradicsomba

Beugró a Paradicsomba film előzetes