Bosszúállók Ultron kora

Avangers_B1_12E_main_nagyAmikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.

A Bosszúállók: Ultron kora-ban visszatér Robert Downey Jr Vasember/Tony Stark szerepében, akárcsak Chris Evans, mint Amerika kapitány, Chris Hemsworth, mint Thor és Mark Ruffalo, mint a Hihetetlen Hulk. A csapatot Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Jeremy Renner (Sólyomszem), valamint Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Cobie Smulders (Maria Hill) egészíti ki. Nekik kell szembeszállni a James Spader által megformált Ultronnal, ezzel a rettenetes, modern technológiával felturbózott gonosztevővel, akinek feltett szándéka az emberiség elpusztítása. A csapatnak rajta kívül a titokzatos és hatalmas Maximoff-testvérpárral Wanda és Pietro Maximoffal (Elizabeth Olsen és Aaron Taylor-Johnson) gyűlik meg a baja, ellenben egy régi barát is a segítségükre siet, igaz megújulva, Vision alakjában (Paul Bettany). A Bosszúállók: Ultron kora rendezői székében Joss Whedon ült, aki a forgatókönyvet is írta.

A Bosszúállók a Marvel egyik legsikeresebb csapata, először 1963-ban jelentek meg nyomtatásban.

[scg_html_vizszintes_vonal]

Eredeti cím: The Avengers: Age of Ultron | Műfaj: amerikai akció-kaland | Rendező: Joss Whedon | Játékidő: ismeretlen | Zene: Brian Tyler | A film forgalmazója: Fórum Hungary | Hazai mozi bemutató: 2015. május 7. | Főszereplők: Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen, Cobie Smulders, James Spader, Aaron Taylor-Johnson, Robert Downey Jr., Chris Evans, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson | Korhatár: ismeretlen | Bosszúállók: Ultron kora (The Avengers: Age of Ultron) IMDb

Bosszúállók: Ultron kora további képek >>

Bosszúállók: Ultron kora előzetes

http://youtu.be/t75MKzXA4NI