Eredeti cím:Cicaverzum
Műfaj:magyar romantikus vígjáték
Rendező:Szeleczki Rozália
Zene:Czitrom Ádám
Játékidő:– perc
A film forgalmazója:Fórum Hungary
Hazai mozi bemutató:2023. október 19.

A Cicaverzum c. film leírása

A harminc éves Fáni a múltja miatt már rég lemondott a szerelemről, ám egy napon elkezd neki udvarolni egy fekete macska. Fáni sikeres építész, de szíve mélyén megmaradt kislánynak, így bedől a macsó Macskának, annak ellenére, hogy a kandúr hangját csakis ő hallja. A szokatlan románc egyre különösebb fordulatokat vesz, mígnem Fáni a nárcisztikus Macska miatt olyan mélyre kerül, hogy majdnem mindent elveszít, ami addig fontos volt neki. De mit szól ehhez Mihály, a macska sármos gazdája?

Cicaverzum c. film, szereplők

Törőcsik Franciska, Polgár Csaba, Udvaros Dorottya, Csobot Adél, Alföldi Róbert, Tordai Teri, Martin Márta, Blahó Gergő, Patkós Márton

Cicaverzum stáblista:

A forgatókönyvet a rendező Kemény Zsófival közösen írta, operatőre M. Deák Kristóf, producere Iványi Petra (FOMO, Látom, amit látsz) a főszereplő Fánit Törőcsik Franciska alakítja. A Macska Patkós Márton hangján szólal meg, gazdáját Polgár Csaba játssza. Mellékszerepekben többek között Udvaros Dorottya, Csobot Adél, Alföldi Róbert, Martin Márta, Tordai Teri és Kiss Tibi zenész is látható. 

film látványtervezője Pater Sparrow, a jelmezeket Szlávik Juli tervezte, vágója Érdi Zsófi, zeneszerzője Czitrom Ádám.

Korhatár besorolás:megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott
A film az IMDB-n:Cicaverzum

Cicaverzum film előzetes