Eredeti cím:Creed III.
Műfaj:sportfilm, filmdráma, amerikai film
Rendező:Michael B. Jordan
Zene:Joseph Shirley
Játékidő:116 perc
A film forgalmazója:InterCom
Hazai mozi bemutató:2023. március 2.

Creed III. film leírása

Adonis Creed (Michael B. Jordan) KO-zta a világot, és az most a lába előtt hever. Bajnok lett. Boldogan él. Mindene megvan. De a bunyó olyan, mint az élet: a győztesnek is mindig készülnie kell egy váratlan fordulatra. A bajnok egy régi haverja, Damian kiszabadul a sittről. Tizennyolc évet húzott le odabent, és abból kb. tizenhatot gyúrással tölthetett. Elképesztő formában van, és forr benne a düh. Mindenkit utál, aki kinn volt, amíg ő benn. De a legjobban a bajnokot gyűlöli – és be akarja bizonyítani, hogy neki jár a cím. És odabenn nem sportszerű meccsre készült. A gyerekkori barátoknak meg kell küzdeniük egymással. Adonis csak akkor győzhet, ha mindent kockára tesz: ő nagyon sokat veszíthet, az ellenfele viszont semmit.

A legendás franchise új részében két elképesztő formában lévő színész csap össze: lélegzetelállító bunyókkal és nagy izgalmakkal jön a harmadik menet!

Creed III. c. film, főszereplők

Michael B. Jordan, Jonathan Majors, Tessa Thompson, Florian Muntenanu, Pat Campbell

Creed III. stáblista:

Operatőr: Kramer Morgenthau. Zene: Joseph Shirley. Látvány: Jahmin Assa. Írta: Ryan Coogler, Keenan Coogler, Zach Baylin. Rendezte: Michael B. Jordan

Korhatár besorolás:megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott
A film az IMDB-n:Creed III.

Creed III. film előzetes