Eredeti cím:Missing
Műfaj:amerikai film, thriller
Rendező:Nicholsas D. Johnson, Will Merrick
Zene:Julian Scherle
Játékidő:109 perc
A film forgalmazója:InterCom
Hazai mozi bemutató:2023. február 23.

Eltűnt film leírása

Mit tehet egy kamaszlány, ha az anyja nem jön haza dél-amerikai nyaralásából? Azt, amit minden kamasz tenne: ha utána menni nem is tud, a neten kezd keresni. És az legalább olyan izgalmas és veszélyes terep, mint a valóságos élet.

Grace az anyja nyomában járva egyre mélyebbre merül a net sötét bugyraiba, és egyre furcsább, meglepőbb és riasztóbb tényekre talál. Lassacskán el kell fogadnia, hogy körülötte senki sem az, akinek hitte, senki sem azt mondta eddig, ami a valóság, és az anyja sem az a kedves, visszafogott háziasszony, aminek ő gondolta.

A net mindent megőriz. És Grace számítógépének képernyőjén sorra lelepleződnek a titkok – míg végül már a lány sem érezheti magát biztonságban…

Négy évvel ezelőtt a Keresés című thriller váratlanul nagy sikert aratott: annak a filmnek az alkotói ezúttal is jó pár nagy ötlettel és fordulattal készítették el hátborzongatóan izgalmas filmjüket..

Eltűnt c. film, főszereplők

Nia Long, Amy Landecker, Thomas Barbusca

Eltűnt stáblista:

Operatőr: Steven Holleran. Látvány: Kelly Fallon. Írta: Aneesh Chaganty, Sev Ohanian, Nicholas D. Johnson, Will Merrick.

Korhatár besorolás:megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott
A film az IMDB-n:Eltűnt

Eltűnt film előzetes