New York, I Love You, film poszterNew York a film születése óta az álmok és a lehetőségek városa. Lüktető kulturális sokszínűségével, az eget ostromló, szikrázó felhőkarcolóival több, mint száz éve szolgál kulisszául sikeres filmek ezreihez. Most a szerelmesek friss szemszögéből ismerhetjük meg a várost, melynek örökös zajába megannyi titok, sok humor, és egy csepp erotika vegyül.

Ez az a város, ahol minden megtörténhet, ahol az egyszerű, hétköznapi történetek is életre szóló kalanddá válnak. Mitől válik ott és akkor különlegessé, hogy egy fiatal nő az esküvője előestéjén felkínálkozik egy indiai üzletembernek, hogy egy író a legjobb csajozós szövegével próbál felszedni egy nőt az utcasarkon, hogy egy fiatal srác tolószékes lánnyal megy a szalagavató bálra, s végül élete legmámorítóbb élményét éli át?

Nyolcmillió ember, nyolcmillió történet hullámzik a pezsgő városban. Ez a néhány kiragadott jelenet hivatott megmutatni, miért olyan ellenállhatatlan a Nagy Alma. Elismert rendezők – többek közt Fatih Akin (Fallal szemben), Shekhar Kapur (Elizabeth, Elizabeth – Az aranykor) Mira Nair (Esküvő monszun idején), Brett Ratner (X-Men – Az ellenállás vége), és a rendezőként bemutatkozó Natalie Portman – benyomásait fűzi össze a városról és a szerelemről egyetlen történetfüzérbe ez a magával ragadó film.

Legyenek bár a történések szívmelengetők, komikusak vagy megmosolyogtatók, minden pillanat az egykor volt, jelen lévő és az eljövendő szerelem igézetét rejti. A február 14-én a mozikba kerülő alkotás a nagysikerű Párizs, szeretlek méltó testvérdarabja.

Igazi fergeteges „ki kicsoda” tanúi lehetünk a vásznon, a nemzetközi filmvilág sztárjainak megannyi generációja adja egymásnak a kilincset. Bradley Cooper, Andy Garcia, Natalie Portman, Orlando Bloom, Christina Ricci, Ethan Hawke, Shia LaBeouf, John Hurt, Justin Bartha, James Caan, Anton Yelchin, Chris Cooper, Robin Wright Penn játszanak élvezettel, apró rezdülésekkel.

Számos tehetséges rendező és világsztár kalauzolásával repülhetünk Valentin napon a színes, izgalmas városba, ahol nem számít a kor, a származás, a nemzetiség – csak a szerelem!

[scg_html_vizszintes_vonal]

Eredeti cím: New York, I love You | Műfaj: amerikai romantikus dráma | Rendező: Fatih Akin, Yvan Attal, Allen Hughes, Shunji Iwai, Wen Jiang, Shekhar Kapur, Joshua Marston, Mira Nair, Natalie Portman, Brett Ratner | Játékidő: 103 perc | Zene: Tonino Baliardo, Nicholas Britell, Paul Cantelon, Mychael Danna, Ilhan Ersahin, Jack Livesey, Shoji Mitsui, Mark Mothersbaugh, Peter Nashel, Atticus Ross, Leopold Ross, Claudia Sarne, Marcelo Zarvos | A film forgalmazója: MOKÉP-Pannónia Kft. | Hazai mozi bemutató: 2011. február 17. | Főszereplők: Bradley Cooper, Andy Garcia, Hayden Christen-sen, Natalie Portman, Orlando Bloom, Christina Ricci, Ethan Hawke, Shia LaBeouf, Eli Wallach, Ju-lie Christie, John Hurt, Justin Bartha, James Ca-an, Anton Yelchin, Chris Cooper, Robin Wright