Galaxis_Orzoi_poszterA Marvel a Vasember, a Thor, az Amerika kapitány és a Bosszúállók után újabb szuperhős-csapattal “támad”. Ez a látványos és akciódús űrkaland a “Galaxis őrzői” amely szó szerint kiterjeszti a Marvel univerzum határait. A történet a kalandor Peter Quill körül forog, aki ellop egy titokzatos gömböt, amelynek megszerzése szerepel a gonosz Ronan világuralmi tervei között is. Ezért hajtóvadászatot indít Quill után, akinek minden erejére szüksége lesz, ha épp bőrrel akarja megúszni a kalandot. Ennek érdekében kényszerű szövetséget köt négy különös alakkal – Rocket, az állig felfegyverzett mosómedve, Groot, egy élő fára emlékeztető lény, a veszedelmes bérgyilkosnő, Gamora, és a bosszúszomjas Drax, a Pusztító alkotják a Galaxis őrzőit. Amikor Quill rájön, hogy a titokzatos gömbnek mekkora ereje van és milyen veszélyt jelent az univerzumra nézve, elkeseredett végső összecsapásra hívja társait, a tét pedig óriási, mivel az egész galaxis sorsa múlik rajtuk.

A MARVELRŐL:

A Galaxis őrzői először a Marvel Super-Heroes Issue #18 képregényfüzetben jelent meg 1969 januárjában. A film olyan színészek közreműködésével készült, mint Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel (Groot hangjaként), Bradley Cooper (Rocket hangjaként), Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close és Benicio Del Toro.

A rendezői székben az eddig főleg forgatókönyvíróként ismert James Gunn ült, a producer munkálatokat Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jeremy Latcham és Alan Fine végezte, de a névsorból természetesen nem maradhatott ki a képregénypápa Stan Lee sem. A Galaxis őrzői augusztus 14-én érkezik a hazai mozikba.

IMAX 3D / 4DX-ben is!

[scg_html_vizszintes_vonal]

Eredeti cím: Guardians of the Galaxy | Műfaj: amerikai akció-kaland film| Rendező: James Gunn | Játékidő:  121 perc | Zene: | A film forgalmazója: Fórum Hungary | Hazai mozi bemutató: 2014. augusztus 14. | Főszereplők: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel (Groot hangja) Bradley Cooper (Rocket hangja), Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close, Benicio Del Toro | Korhatár: 12E | A Galaxis őrzői  IMDb

A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) előzetes

[youtube]http://youtu.be/B9jsikrLeIg[/youtube]