Eredeti cím:Halloween Kills
Műfaj:szinkronizált amerikai film, thriller
Rendező:David Gordon Green
Zene:John Carpenter
Játékidő:96 perc
A film forgalmazója:UIP-Duna Film
Hazai mozi bemutató:2021. október 21.

Gyilkos Halloween c. film leírása

John Carpenter és Debra Hill karakterei alapján írta  David Gordon Green,  Danny McBride és Scott Teems.

2018-ban Jamie Lee Curtis főszereplésével a David Gordon Green-féle Halloween tarolt a mozipénztáraknál, több mint 250 millió dollár bevételt hozott világszerte, a négy évtizedes film-franchise legjövedelmezőbb darabja lett, és megdöntötte a legjobb nyitóhétvége rekordját a női főszereplős horrorfilmek terén.

És a Halloween éjszaka, amikor Michael Myers visszatért, még nem ért véget…

Percekkel azután, hogy Laurie Strode (Curtis), lánya, Karen (Judy Greer), és unokája, Allyson (Andi Matichak) ott hagyják a maszkos szörnyeteget Laurie lángoló alagsorába zárva, Laurie-t életveszélyes sérülésekkel szállítják kórházba, és abban a hiszemben van, hogy végre megszabadult attól, aki egy életen át gyötörte.

Ám amikor Michaelnek sikerül kiszabadulnia Laurie csapdájából, a rituális vérfürdő folytatódik. Miközben Laurie próbálja leküzdeni fájdalmát, arra készül, hogy megvédje magát, és ezzel Haddonfield városát is arra ösztökéli, hogy összefogjanak a megfékezhetetlen szörnyeteg ellen.

A Strode nők összeállnak Michael első ámokfutásának túlélőivel, és úgy döntenek, a saját kezükbe veszik a dolgokat, és igazságtevő csapatot alkotva vágnak neki, hogy egyszer s mindenkorra levadásszák Michaelt.

A gonosz ma meghal.

Korhatár besorolás:megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott
Szereplők (szinkronhang):Jamie Lee Curtis (Kovács Nóra), Judy Greer (Bertalan Ágnes), Andi Matichak (Csuha Borbála), Nick Castle
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n: Gyilkos Halloween

Gyilkos Halloween film előzetes