Eredeti cím:Cocaine Bear
Műfaj:amerikai thriller
Rendező:Elizabeth Banks
Zene:Natalie Holt
Játékidő:
A film forgalmazója:UIP-Duna Film
Hazai mozi bemutató:2023. február 23.

A Kokainmedve c. film leírása

1985-ben egy drogfutárnak lezuhant a repülője, és az eltűnt kokaint megette egy fekete medve. Ez az igaz történet ihlette ezt a vad thrillert, melyben egy zsarukból, bűnözőkből, turistákból és tinédzserekből álló csoport gyűlik össze egy georgiai erdőben, ahol egy 230 kilós csúcsragadozó bődületes mennyiségű kokaint kebelezett be, és bekokózva tombolni kezd, mert még több port – és vért – kíván…

A főszereplők Keri Russell (Foglalkozásuk: amerikai), az Emmy-díjas Margo Martindale (Foglalkozásuk: amerikai), az Emmy-díjas Ray Liotta (A maffia szentjei), Alden Ehrenreich (Solo: Egy Star Wars-történet), O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Jesse Tyler Ferguson (Modern család), Kristofer Hivju (Trónok harca), Kahyun Kim (Amerikai istenek), Christian Convery (Sweet Tooth: Az agancsos fiú), Brooklynn Prince (Floridai álom), és az újonc Scott Seiss.

A filmet Elizabeth Banks rendezte (Charlie angyalai, Tökéletes hang 2), a producerek az Oscar-díjas Phil Lord és Chris Miller (Pókember – Irány a Pókverzum, A Mitchellék a gépek ellen) és Aditya Sood (Mentőexpedíció).

Kokainmedve c. film, főszereplők

Ray Liotta, Keri Russell, Kristofer Hivju

Kokainmedve stáblista:

Forgatókönyvíró: Jimmy Warden, Operatőr: John Guleserian, Vágó: Joel Negron

Korhatár besorolás:megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott
A film az IMDB-n:Kokainmedve IMDB

Kokainmedve film előzetes

https://youtu.be/T1xdNK40ets