Krokodili
Javier Bardem stars as Hector P. Valenti in Columbia Pictures LYLE, LYLE, CROCODILE. Photo by: Fernando Decillis
Eredeti cím:Lyle, Lyle, Crocodile
Műfaj:Szinkronizált amerikai családi film
Rendező:Josh Gordon, Will Speck
Zene:Matthew Margeson
Játékidő:106 perc
A film forgalmazója:InterCom
Hazai mozi bemutató:2022. október 27.

Krokodili film leírása

Krokodil lakik a padláson? Ez aztán a jó hír!

Ne hívja a tisztasági hivatalt, hallgasson, ha az állatkert érdeklődik, hessentse el a kíváncsi szomszédokat. Mert nincs jobb haver egy krokodilnál, főleg, ha az illető hüllő imád énekelni, táncolni, házias és barátságos.

A Primm család New Yorkba költözik, és a kis Josh szörnyen magányos. Unatkozik, társtalan, a nagy, új házban barangol, és a padláson ráakad egy kitömött krokodilra… akiről nagyon hamar kiderül, hogy egyáltalán nincs kitömve, csak a gazdája magára hagyta.

Josh persze eltitkolja a család elől, hogy van egy potyalakójuk. Aztán persze lebukik, és meg kell harcolnia új barátjáért. De amikor már éppen a felnőttek is belenyugodnának, hogy ezentúl eggyel többen vannak, feltűnik a kroki régi gazdája, a nagyhangú, mesebeli Valenti úr, egy szomszéd pedig bosszúhadjáratot indít, mert szerinte nem való állat oda, ahol ember él.

Kezdődik a krokodili!

A különleges, fantáziadús, az élő szereplők (köztük élete legviccesebb szerepében Javier Bardem) társaságában animált krokodillal előadott történet minden generációnak egyformán vicces – ráadásul a krokodil az eredeti változatban Shawn Mendes.

Korhatár besorolás:megtekintése 6 éven aluliak számára nem ajánlott
Szereplők:Constance Wu, Javier Bardem, Brett Gelman valamint Lyle
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n:Krokodili

Krokodili film előzetes