Eredeti cím:Magic Mike’s Last Dance
Műfaj:amerikai film
Rendező:Steven Soderbergh
Zene:Hannah Charman
Játékidő:118 perc
A film forgalmazója:InterCom
Hazai mozi bemutató:2023. február 9.

Magic Mike utolsó tánca film leírása

Magic Mike (Channing Tatum) szünetet tart. Elbúcsúzott a show-tól, nem vetkőzik többet. Nagy tervei voltak, de azokkal csődbe ment, úgyhogy jobb híján koktélokat kever. Míg ő maga bele nem keveredik valamibe: egy unatkozó milliomosnő (Salma Hayek) szerződteti és Londonba csábítja, hogy az ő színházában hozza össze Magic Mike pályájának legnagyobb showműsorát.

Olyan világba keveredik, amit nem ismer, és egyelőre nem is nagyon szeret. De azt csinálja, amihez ért: összeszedi Európa legjobban mozgó, legjobb testű, legmerészebb táncosait, kitalálja a koreográfiát, átépíti a színpadot, és mehet a műsor!

Azaz mehetne, ha nem jönne közbe néhány olyan akadály, ami nyilvánvalóan lehetetlenné teszi a premiert. Például az, hogy a nő, aki minderre rábeszélte, valami titokban valami egészen másra vágyik…

Az idei Valentin-nap igazi varázslata Magic Mike nagy visszatérése: a közönség imádta, és most az első rész alkotócsapata állt (az író, a rendező és a sztár) újra össze, hogy néhány merész tánccal és egy még merészebb történettel mindenkit elkápráztasson.

Magic Mike utolsó tánca c. film, főszereplők

Channing Tatum, Salma Hayek, Caitlin Gerard, Pat Campbell

Magic Mike utolsó tánca stáblista:

Operatőr: Peter Andrews. Írta: Reid Carolin.

Korhatár besorolás:megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott
A film az IMDB-n:Magic Mike utolsó tánca

Magic Mike utolsó tánca film előzetes