Eredeti cím:Meg 2 – The Trench
Műfaj:amerikai film
Rendező:Ben Wheatley
Zene:Harry Gregson-Williams
Játékidő:116 perc
A film forgalmazója:InterCom
Hazai mozi bemutató:2023. 08. 03.

Meg 2. – Az árok film leírása

Aki elég bátor hozzá, hogy egy törékeny járműben az óceán legmélyebb részébe, sosem látott tájakra és ismeretlen lények közé ereszkedjen, az valószínűleg az emberektől sem ijed meg.
Pedig ennek a kutatóhajónak a két legkeményebb búvára (Jason Statham és Wu Jing) már nemcsak a víz mélyén, örök sötétben élő, rejtőzködő őscápákkal kénytelen szembenézni. Ugyanis mások is vannak odalenn: egy önző bányavállalat magának akarja az óceánfenék különleges kincseit, és legalább olyan kegyetlen, mint a mélység ragadozói. A kutatóhajó két tűz közé szorul a víz alatt: még nem biztos, hogy az óriáscápák vagy az emberi mohóság a gonoszabb ellenfelük. De az biztos, hogy ha életben akarnak maradni, akkor gyorsabbnak, ravaszabbnak, bátrabbnak kell lenniük mindenkinél, aki ellenük fordul – miközben több ezer méter mélyen vannak a víz alatt.

A néhány éve hatalmas, váratlan sikerrel bemutatott óriáscápás film folytatásában Jason Statham a távol-keleti harcművész-legendával, Wu Jinggel együtt játszik ebben a vad adrenalinlöketben.

Aki megnézi ezt a filmet, idén már nem vágyik a tengerpartra.

Meg 2. – Az árok c. film, főszereplők

Jason Statham, Jing Wu, Sphia Cai, Sienna Guililroy, Cliff Curtis

Meg 2. – Az árok stáblista:

Operatőr: Haris Zambarloukos. Látvány: Chris Lowe

Írta: Steve Alten, Jon Hoeber, Erich Hoeber, Dean Georgaris.

Korhatár besorolás:megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott
A film az IMDB-n:Meg 2. – Az árok

Meg 2. – Az árok film előzetes