Eredeti cím:Druk
Műfaj:szinkronizált dán dráma
Rendező:Thomas Vinterberg
Zene:Henric Andersson, Robert Leib
Játékidő:115 perc
A film forgalmazója:Vertigo Media
Hazai mozi bemutató:2021. július 1.

Még egy kört mindenkinek c. film leírása

Négy jóbarát, akik gimnáziumi tanárok, letesztelnek egy elméletet. Feltevésük szerint egy csekély alkoholszint fenntartása a vérben, vagyis a folyamatos, enyhe spicces állapot jobbá teszi az életüket. A kezdeti felszabadultság azonban lassan, de megállíthatatlanul fordul át kontrollálhatatlan ivászatba. 

A cannes-i díjnyertes rendező, Thomas Vinterberg (Születésnap, A kommuna, A vadászat) legújabb filmje a 2020-as Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon debütált volna. A Még egy kört mindenkinek versenyben szerepel az ’A’ kategóriás San Sebastian Nemzetközi Filmfesztiválon és többek között szerepel a rangos torontói seregszemle programjában is. A film főszerepében a számos nemzetközi elismeréssel büszkélkedhető, cannes-i és Európai Filmdíjas Mads Mikkelsent (Gengszterek fogadója, Zöld hentesek, Ádám almái, Casino Royal, A vadászat, Hannibal, Férfiak és csirkék, Doctor Strange, Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) láthatjuk, partnerei Thomas Bo Larsen (Születésnap, A vadászat), és Lars Ranthe (Ádám almái, A vadászat) ebben a rendkívüli filmben.

Korhatár besorolás:16
Szereplők:Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, Magnus Millang, Maria Bonnevie, Susse Wold, Helene Reingaard Neumann
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n:Még egy kört mindenkinek

Még egy kört mindenkinek film előzetes