Eredeti cím:Monsta X: The Dreaming
Műfaj:dél-koreai zenés film, dokumentumfilm
Rendező:OH Yoon-dong, Sung Sin-Hyo
Zene:Monsta X
Játékidő:90 perc
A film forgalmazója:Pannonia Entertainment
Hazai mozi bemutató:2021. december 9 és 11.

Monsta X: Az álmodozás film leírása

A MONSTA X az utóbbi években kirobbanóan népszerű dél-koreai popzene, K-pop egyik legismertebb együttese, amely szuperlátványos stadionkoncertjeiról és pazar turnéfellépéseiről ismert. A zenekar most egy vadonatúj mozifilmmel kedveskedik világszerte a rajongóknak. A The Dreaming címmel mozikba kerülő, személyes hangvételű alkotás bepillantást enged az együttes hat éves történetébe, és bizalmas beszélgetésekben tárja fel a tagok, Shownu, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon, Joohoney, I.M személyes történetét és az Amerikában töltött idő élményeit.

A sok-sok zenével tarkított mozifilmben exkluzív koncertfelvételeket, slágerlistás dalokat is láthat az elkötelezett rajongótábor, azaz a MONBEBE, ahogy a zenekar nevező leghűségesebb követőik közösségét. Emellett a film fellebbenti a fátylat a kiadás előtt álló albumuk új számairól is.

Kihívások, feljődés, álmodozás…A MONSTA X The Dreaming (Az álmodozás) filmjének mozivetítésein világszerte együtt ünnepelhetik a rajongók a zenekar lebilincselő történetét és ragyogó jövőképét!

Korhatár besorolás:megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott
Szereplők: SHOWNU, MINHYUK, KIHYUN, HYUNGWON, JOOHONEY, I.M
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n:Monsta X: Az álmodozás

Monsta X: Az álmodozás film előzetes