Eredeti cím:Moonfall
Műfaj:akció/thriller, amerikai film
Rendező:Roland Emmerich
Zene:Thomas Wander
Játékidő:120 perc
A film forgalmazója:Freeman Film
Hazai mozi bemutató:2022. február 3.

Moonfall film leírása

Az emberiséget egy mindent elsöprő katasztrófa fenyegeti, amikor egy sötét, titokzatos erő eltéríti a Holdat a pályájáról, és közvetlenül a Föld felé löki. A becsapódás elkerülhetetlennek tűnik, a bolygó végveszélyben van.
A káosz, és totális pánik közepette a NASA vezetője, és egykori űrhajósa, Jo Fowler (Halle Berry) egy meghökkentő teóriával áll elő, ami a megmenekülést jelentheti mindenki számára. Fowler összeáll az elszánt űrhajóssal, Brian Harperrel (Patrick Wilson), és az összeesküvés-elméletek szakértőjével, K. C. Housmannal (John Bradley), hogy egy lehetetlennek tűnő küldetésen mentsék meg a világot. Ám arra egyikük sincs felkészülve, ami a Holdon vár rájuk…

A katasztrófafilmek mestere, a Függetlenség napja, a Holnapután, a 2012 rendezője, Roland Emmerich egy különleges történettel rukkolt elő legújabb, rendkívül látványos filmjében. Az összeesküvés-elméletekért rajongó direktor egy interjúban elárulta, forgatókönyvíró-társaival egy teljesen új teóriát találtak ki a Holdról és annak misztériumáról.

Az izgalmas, feszült pillanatokat tartogató filmben olyan színészeket láthatunk akciózni az űrben és a földön, mint Halle Berry, Patrick Wilson, Donald Sutherland, Michael Peña, és a Trónok harca sztárja, John Bradley. Kötelező darab minden mozirajongónak!

Korhatár besorolás:megtekintése 1 éven aluliak számára nem ajánlott
Szereplők:Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Donald Sutherland, Charlie Plummer
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n:Moonfall

Moonfall film előzetes

Moonfall