Eredeti cím:Mortal Kombat
Műfaj:amerikai film fantasy, akciófilm
Rendező:Simon McQuoid
Zene:Benjamin Wallfisch
Játékidő:110 perc
A film forgalmazója:InterCom
Hazai mozi bemutató:2021. május 27.

Mortal Kombat c. film leírása

Van, aki abból él, hogy bírja, ha ütik. Cole Young (Lewis Tan) ilyen. Pénzért bunyózik, és többnyire veszít. Nem tudja, hogy mennyivel többre hivatott, és milyen sok múlik rajta. Pedig csak el kellene gondolkodnia különös, sárány alakú anyajegyén…
A Külső Világ császára elküldte legjobb harcosát, Sub-Zerót, hogy legyőzze a Földi Birodalom harcosait. Már kilenc bajnokságon győztek: ha tizedszer is diadalmaskodnak, akkor birodalmukhoz csatolhatják a legyőzött világot. És megindul az ostrom.

Cole nem nagyon érti, mi történik vele. Csak azt látja, hogy furcsábbnál furcsább vidékekre vetődik, egyre különösebb erejű, hatalmú és humorú harcosokkal találja szemben magát, és küzdenie kell. De most elképesztő tétje van a meccsnek… az egész világ.

Minden idők egyik legnépszerűbb játéka, valamint a belőle készült filmek és képregények igazi kultusztut teremtettek a látványos, vad kézitusák, a különleges képességű harcosok és különleges fegyvereik köré. James Wan producer már bebizonyította, hogy minden arannyá válik a kezében.
Ezúttal véres arany lesz az!
Get over here! – Gyere csak ide!

Korhatár besorolás:18
Szereplők:Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Josh Lawson, Joe Taslim
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n:Mortal Kombat

Mortal Kombat film előzetes