Minden csak nézőpont kérdése? Hogyan lehet a legreménytelenebb helyzetekből újra és újra felállni? Mi az, amit MAJD helyett MOST igazán érdemes megtenni magunkért és másokért?

Fannynak gyermekként az orvosok csak 18 évet jósoltak, ma már elmúlt 29 éves. Bestseller író és boldog házasságban él. Mosolyát egy ország ismeri, előadásain a hozzáállásáról beszél: Te döntöd el, mit hozol ki az életedből! Különleges stílusát sokan szeretik. Férje, Sándor befelé figyelő, csendet szerető író, de igazi lázadozó, egyben legnagyobb lelkesítője és motiválója is társának. A két látszólag külön világ kiegészíti, inspirálja egymást. A férfi bármennyire is szereti a lányt, de olykor ő is elfárad, Fanny ilyenkor még tehernek érzi magát. Optimista életszemléletük ellenére is átmenetileg mélypontra kerülnek és úgy érzik elég, nem bírják tovább. Összeszedik magukat és felállnak együtt?

​Szellemes hozzáállással és humorral néznek szembe a kihívásokkal, legyen az egy hétköznapi dolog, egy roham, vagy akár egy veszekedés. A látszólagos korlátok ellenére – Fanny még kerekesszékkel közlekedik – varázslatos élményeket élnek át együtt, számukra ismeretlen a lehetetlen. A kivételes pár célja, hogy bebizonyítsák az orvosi diagnózisok csak korlátok, ők kitartással képesek elérni fejlődést, miközben megvalósítják legmerészebb álmaikat. Útjukon boldogság, veszteség, leckék sokasága, mélypontok, álmok és sikerek kísérik őket.

Történetük egyszerre szívszorító és szórakoztató. Nagy ára volt, de megtanulták, hogy micsoda érték a MOST, hogy éldegélés helyett ÉLNI érdemes.

Eredeti cím: Mosolyka Majd helyett MOST Műfaj: Életrajzi film, filmvígjáték, filmdráma | Rendező: Hozleiter Fanny Mosolyka, Pegasus Envoyé, Vékony Zoltán VEKONYZ | Tervezett játékidő:  90-110 perc | Zene: Hamarosan | A film forgalmazója: www.mosolyka.com (Te döntesz Kft.) | A film hivatalos weboldala: www.majdhelyettmostfilm.hu / www.nowandnotlatermovie.com | Főszereplők: Mosolyka, Pegasus Envoyé, Csuja Imre, Udvaros Dorottya, Szalai Krisztina, Cserna Antal, Nyertes Zsuzsa | Korhatár: 12 | IMDb

Majd helyett MOST – A Pillanat értéke fotók

További információ: www.mosolyka.com / www.nowandnotlatermovie.com

Mosolyka – Majd helyett MOST előzetes (12) / A Mosolyka Flow műsorán

Mosolyka – Majd helyett MOST előzetes