Szerelem kölcsönbeRachel (Ginnifer Goodwin) tehetséges ügyvédnő egy menő New York-i irodában, nagylelkű és hűséges barát, és legnagyobb bánatára még mindig szingli… amire legjobb barátnője, a jegyben járó Darcy (Kate Hudson) előszeretettel emlékezteti. De a harmincadik születésnapi buliját követően Rachel, a javíthatatlan jó kislány váratlanul Dex (Colin Egglesfield) karjaiban köt ki, akibe a jogi egyetem óta szerelmes… és aki történetesen Darcy vőlegénye.

A Darcy esküvőjét megelőző hetekben egyre jobban összekuszálódnak a szálak, Rachel pedig lehetetlen helyzetben találja magát: döntenie kell a Darcyhoz fűződő barátsága és élete nagy szerelme között.

John Krasinski alakítja Ethant, Rachel bizalmas barátját és élő lelkiismeretét. Ethan folyton Darcy barátnője, Claire (Ashley Williams) elől menekül, aki reménytelenül szerelmes belé, ám a férfi titokban valaki másért van oda. Steve Howeyt pedig az elbűvölő és csapodár Marcus szerepében láthatjuk, akinek Rachelen és még sok más nőn is megakad a szeme.

A Szerelem kölcsönbe című romantikus vígjátékot Luke Greenfield (Szüzet szüntess) rendezte, a forgatókönyvet pedig Jennie Snyder Urman írta Emily Giffin Something Borrowed című bestsellere nyomán. A főbb szerepeket az Oscar®-díjra jelölt Kate Hudson (Majdnem híres, Kilenc), Ginnifer Goodwin (Nem kellesz eléggé, az HBO Hármastársak című sorozata), John Krasinski (a The Office című tévésorozat, Egyszerűen bonyolult), Colin Egglesfield (a Melrose Place című tévésorozat) és Steve Howey (A csajok háborúja) alakítják.

A film producerei a kétszeres Oscar®-díjas színésznő, Hilary Swank (Millió dolláros bébi, A fiúk nem sírnak), Molly Mickler Smith (A szív bajnokai, P.S. I Love You), az Alcon Entertainment vezetői, Broderick Johnson és Andrew A. Kosove, akiket a legjobb filmnek járó Oscar®-díjra jelöltek A szív bajnokaiért, Aaron Lubin (Esküvő, rock, haverok) és Pamela Schein Murphy (Bíbor violák), valamint Ellen H. Schwartz (Neveletlen hercegnő 2. – Eljegyzés a kastélyban) mint executive producer.

A kreatív stáb tagjai a vezető operatőr Charles Minsky (Valentin-nap), a látványtervező Jane Musky (Exférj újratöltve), a vágó John Axelrad (Őrült szív) és a jelmeztervező Gary Jones (Valentin-nap). A film zenéjét Alex Wurman szerezte.

Az Alcon Entertainment bemutatja a 2S Films és a Wild Oceans Films produkciójában Luke Greenfield Szerelem kölcsönbe című filmjét. Magyarországon forgalmazza a Pro Video Film and Distribution Kft

[scg_html_vizszintes_vonal]

Eredeti cím: Something Borrowed | Műfaj: szinkronizált amerikai romantikus vígjáték | Rendező: Luke Greenfield | Játékidő: 110 perc | Zene: Alex Wurman | A film forgalmazója: Pro Video Film and Distribution | Hazai mozi bemutató: 2011.06. 16. | Főszereplők: Kate Hudson, Ginnifer Goodwin, John Krasinski, Colin Egglesfield, Steve Howey | Weboldal: www.somethingborrowedmovie.com

[scg_html_vizszintes_vonal]

Szerelem kölcsönbe magyar feliratos előzetes


MommoHD – Szerelem kölcsönbe előzetes

[nggallery id=58]