Eredeti cím:Shazam! Fury of the Gods
Műfaj:Szinkronizált amerikai film
Rendező:David F. Sandberg
Zene:Christophe Beck
Játékidő: perc
A film forgalmazója:InterCom
Hazai mozi bemutató:2022. december 22.

Shazam! Az istenek haragja film leírása

Mit csinál egy kamasz srác, aki szupererőt kap, és ha kimondja a varázsszót, piros ruhás, villámos logós szuperhőssé változik? Nyilván a lehető legtöbbször kiabálja azt, hogy Shazam!, és ahol csak lehet, küzd a világ gonoszai ellen. És közben nagyon élvezi a szupererővel járó összes nagy poént.

Ha pedig együtt lakik egy csomó más többé-kevésbé vele egyidős sráccal és lánnyal, akkor előbb-utóbb őket is beveszi a buliba. A Shazam! náluk is működik: nappal suliba járnak, éjszaka pedig kiosonnak otthonról, és lazán bűnüldöznek.

Egészen addig, míg a játék komolyra nem fordul: a szuperhősök életében ugyanis az a nehéz, hogy akkor is kénytelenek az igazság bajnokai maradni és szűk ruhát hordani, amikor náluk erősebb ellenféllel találják szemben magukat. És eléggé úgy néz ki, hogy Atlasz lányai pont ilyenek.

A csapat viszont már nem tudja visszacsinálni, amit elkezdett. Kénytelenek úgy tenni, mintha igazi szuperhősök volnának. Vagy elhinni, hogy tényleg azok.

A Shazam! az első rész hatalmas sikere után ott folytatja, ahol abbahagyta: kihasználja a szuperhőssé alakuló kamaszhősben lévő összes poént, és miközben nagyon jó a humora, igazi, látványos szuperhősfilmként is megállja a helyét.

Shazam! Az istenek haragja c. film, főszereplők

Zachary Levi, Helen Mirren, Lucy Liu, Adam Brody, Djimon Hounsou, Asher Angel

Shazam! Az istenek haragja stáblista:

Operatőr: Pados Gyula Látvány: Paul Kirby. Írta: Bill Parker, C.C Beck, Henry Gayden, Chris Morgan

Korhatár besorolás:megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott
A film az IMDB-n:Shazam! Az istenek haragja

film előzetes