Szextúra mozi poszterA 18 éves Ian Lafferty nyakába veszi az országot oldalán két legjobb barátjával, Lance-szel és Feliciával, hogy találkozzon azzal a szexi szőkével, akivel az Interneten ismerkedett meg és végre elveszítse szüzességét. Ám az elképesztő kalandokkal és tércsapkodóan vicces helyzetekkel teli utazás során mindhárman többet tanulnak az életről és szerelemről, mint várták volna. Szexi, merész és romantikus: a SZEXTÚRA elkísér három jó barátot életük nagy útján.

Ian Lafferty-re (Josh Zuckermann) rendesen rájár a rúd. Bátyja, Rex (James Marsden) kigúnyolja, amiért nincs sikere a nőknél, 14 éves kisöccse lepipálja csajozásban, és még a munkahelyén – egy gyorsétteremben – is megalázzák. De még ami még ennél is fontosabb: mindjárt kezdődik a főiskola és ő még szűz!

Álmai nőivel és gyerekkori barátjával, Feliciával (Amanda Crew) soha nem sikerült egyről a kettőre jutnia, ezért Ian úgy dönt, hogy az Internet segítségével próbál becsajozni. Hamarosan ráakad egy dögös szöszire, aki alig várja, hogy közelebbről is megismerje őt. Igen ám, csak a kívánatos hölgyemény egy picit messze tartózkodik: Iannek jó 750 kilométert kell utaznia Chicagótól Knoxville-ig, hogy végre megtörténjen az, aminek meg kell történnie.

Haverja, a meglehetősen izgága Lance (Clark Duke) nyaggatását követően meglovasítja Rex felbecsülhetetlen értékű Pontiacját és két barátjával együtt felkerekedik, hogy letudja élete első és talán legfontosabb egyéjszakás kalandját.

Az utazás meglehetősen göröngyösen alakul: a kocsi lerobban, a srácoknak meggyűlik a bajuk a rendőrséggel és egy amis farmerrel (Seth Green), és még egy útszéli karnevál is bonyolítja a dolgokat. A hullámok lassan összecsapnak Ian feje felett és Knoxville egyre távolabbinak tűnik, de a fiú nem adja fel. Vajh utoléri-e Rex, mielőtt elérné a Nirvánát? Vajh egy felszarvazott férjnek sikerül-e bosszút állnia Lance-en, aki épp hogy meglelte az igaz szerelmet? Vajh az internetes hölgy tényleg olyan, amilyennek mondja magát? Vajh Ian rájön-e arra, hogy mit is akar igazán? És ami a legfontosabb, vajh mindhárman túlélik-e a felnőtté válás fordulatos útját?

Szextúra

Eredeti cím: Sex Drive | Műfaj: szinkronizált amerikai vígjáték | Rendező: Sean Anders | Játékidő:  perc | Zene: Stephen Trask | A film forgalmazója: SPI International | Hazai mozi bemutató: 2009. január 8. | Főszereplők: Josh Zuckerman, Amanda Crew, James Marsden, Seth Green, Clark Duke | Webcím: www.sexdrivethemovie.com | Korhatár: 16