A romantikus Toszkána úgy él a képzeletünkben, mint az egyik legharmonikusabb helyszín a földön. Elvágyódó emberek tucatjai keresik és találják meg önmagukat Itália közepén, a filmekben és a valóságban egyaránt. A táj szépsége, bája, romantikája, finom ételei, nagyszerű borai és a sok napsütés mindenkit lenyűgöz. Az itt élő barátságos és jókedvű emberek pedig a házasságot tartják a család legnagyobb ünnepének. Egy toszkán esküvő a vidéki utazás megkoronázása, a romantika netovábbja, a színek, az illatok és az ízek kavalkádja.

toszkanai_eskuvo_11

Sanne a napsütötte Itáliában Villa Matrimonio néven pompás vidéki kúriát működtet apja, Tom és mostohaanyja, Marla segítségével. A birtok a mesés Toszkánában található, az álomesküvők ideális helyszínén. A Villa Matrimonio vendégei azért gyűlnek össze, hogy a szerelmet és az életet ünnepeljék. Sanne odaadással és nagyszerű érzékkel szervezi meg mások esküvőjét, pedig az ő házassága nem sikerült, már három éve elvált és egyedül él. A harmincadik születésnapján találkozik Jeroennel, aki váló ügyvéd és nem hisz a szerelemben. Kapnak vajon egy újabb esélyt az élettől, vagy továbbra is csak asszisztálnak mások házasságkötéséhez és szétbontásához?

A TOSZKÁNAI ESKÜVŐ az év legromantikusabb vígjátéka, mely a csodálatos Toszkánába repíti el a nézőt, ahol másfél óra romantika és nevetés vár mindenkire!

A különleges Toszkána vidéke a köd borította hegyektől a napfényes tengerig, az emberléptékű városoktól a szelíd lankákig mindent magába foglal. Olyan szellemi közeg, amely Toszkánát nemcsak az olasz nyelv, hanem a reneszánsz bölcsőjévé is tette, ahol a tudásvágy, a szépség keresése szimbiózisban él a mediterrán derűvel.

Egyedülálló atmoszférája révén a történelmi korszakok tárháza. Miközben ámulunk a letűnt korok pazar emlékein, megérint a mai toszkán emberek elpusztíthatatlan életszeretete is.

A film bár holland, mégis hamisítatlanul olasz hangulatot áraszt, az olasz világslágerek mellett felhangzó zené a világhírű hegedűművész-karmester, André Rieu szerezte. Az életvidám és érzelmes zene tökéletesen adja vissza film romantikus hangulatát.

[scg_html_vizszintes_vonal]

Eredeti cím: Toscaanse bruiloft | Műfaj: szinkronizált holland vígjáték | Rendező: Johan Nijenhuis | Játékidő:  104 perc | Zene: André Rieu, Ronald Schilperoort | A film forgalmazója: Anjou Lafayette | Hazai mozi bemutató: 2015. április 9. | Főszereplők: Sophie van Oers, Simone Kleinsma, Ernst Daniël Smid, Lieke van Lexmond, Diederik Ebbinge, Jan Kooijman, Matteo van der Grijn, Martine Sandifort  | Korhatár: 16 | Toszkánai Esküvő IMDb

Toszkánai esküvő előzetes

https://youtu.be/AoPASB4_yJk