Eredeti cím:Trolls Band Together
Műfaj:szinkronizált amerikai animációs film
Rendező:Walt Dohrn
Zene:Theodore Shapiro
Játékidő:92 perc
A film forgalmazója:UIP
Hazai mozi bemutató:2023. október 26.

Trollok: Együtt a banda film leírása

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár (#ágpacs)! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit.

Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is.

Az új családi, animációs vígjáték természetesen hozza a Trollok-filmek védjegyének számító új és klasszikus popslágerek látványos és bulis felvonultatását. A DreamWorks Animation előző két Trollok-filmje – a 2016-os Trollok, és a 2020-as Trollok a világ körül – dalaival és táncaival rekordsikert, és a legjobb filmdal kategóriájában Oscar-jelölést hozott, és a világ egyik legnagyobb és legkedveltebb szórakoztatóipari brandjévé nőtte ki magát.

Trollok: Együtt a banda c. film, magyar hangok:

Pipacs – Csuha Bori

Ágas – Bereczki Zoltán

Pici Diamond – Ganxsta Zolee

John Dory – Szabó Győző

Satin – Bogdányi Titanilla

King Peppy – Papp János

Mr. Dinkles – Forgács Gábor

Cloud Guy – Szabó Máté

Trollok: Együtt a banda stáblista:

forgatókönyv: Jonathan Aibel, Glenn Berger, Elizabeth Tippet

producer: Gina Shay

Korhatár besorolás:megtekintése 6 éven aluliak számára nem ajánlott
A film az IMDB-n:IMDb

Trollok: Együtt a banda film előzetes