Eredeti cím:UFO Sweden
Műfaj:szinkronizált svéd sci-fi kalandfilm
Rendező:Crazy Pictures
Zene:Gustaf Spetz
Játékidő:115 perc
A film forgalmazója:Vertigo Media
Hazai mozi bemutató:2023. január 19.

Ufóvadászok film leírása

Denise nyolc éves volt, amikor elvesztette édesapját. A tinédzser lánynak meggyőződése, hogy az apja nem meghalt, hanem elrabolták az ufók. A rebellis tini egyedül áll elképzelésével, ám hamarosan segítséget kap egy ufótársaságtól, akiknek a tagjai legalább nem szkeptikusok a földönkívüliek létezését illetően. A kérdés csupán az, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok, nyomok, elegendőek-e egy kutatáshoz, amelyen a furcsa társaság elindulhat, és megfejtse Denise apjának rejtélyét. A paranormális jelenségek fokozódása mindenesetre azt sejteti, a lánynak nemcsak eszelős lázálma lehet az ufók létezése.

Az Ufóvadászokat az elismert svéd filmes cég, a Crazy Pictures készítette. A Crazy Pictures az Ufóvadászok című filmet az „X-akták” és a „Stranger Things szerelemgyermekének szánta. A film ötlete a Crazy Picturesnél akkor fogalmazódott meg, amikor megtudták, hogy az „UFO-Svédország” létező egyesület, amely rejtélyes jelenségeket vizsgál, és a világ legnagyobb UFO-archívumával rendelkezik. Az Ufóvadászok az amerikai közönségfilmek legjobb hagyományait követi, látványos és fordulatos kalandfilm, a műfaj kedvelőit is meglepő fordulatokkal.

Ufóvadászok c. film, főszereplők

Inez Dahl Torhaug, Jesper Barkselius, Eva Melander, Joakim Sallquist, Niklas Kvarnbo Jönsson, Isabelle Kyed, Mathias Lithner

Ufóvadászok stáblista:

Írta: Jimmy Nivrén Olsson, Crazy Pictures

Producer: Crazy Pictures

Korhatár besorolás:megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott
A film az IMDB-n:Ufóvadászok

Ufóvadászok film előzetes