Undipofik
Undipofik

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek.

Undipofik
Undipofik

Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak.

Undipofik
Undipofik

Az STX filmstúdió egy bűbájos, szédületesen látványos családi animációs vígjátékban mutatja be  a hatalmas népszerűségnek örvendő Undipofik – eredetileg Uglydolls –  névre hallgató, imádnivaló plüssfigurák történetét.

A tüneményes játékoknak, Moxinak, Oxinak, Babónak, Undikutyinak, és cuki barátaiknak olyan fantasztikus színészek, előadóművészek adják a hangjukat, mint Vágó Bernadett, Stohl András, Ganxta Zolee, Miller Zoltán, Miller Dávid, Koós Réka és Kálloy Molnár Péter.

Undipofik szinkronhangok

Moxi: Vágó Bernadett
Oxi: Stohl András
Undikutyi: Gaxsta Zolee
Mandy: Andrádi Zsanett
Mázli: Miller Zoltán
Lou: Miller Dávid
Babó: Kálloy Molnár Péter
Kötény: Koós Réka

Eredeti cím:  UglyDolls | Műfaj: családi/vígjáték/ animáció| Rendező:  Kelly Asbury| Játékidő:  perc | Zene: Christopher Lennertz A film forgalmazója:  Freeman Film | Hazai mozi bemutató:  2019. május 16. | Korhatár:  Korhatár nélkül megtekinthető | Undipofik IMDb

Undipofik előzetes

Undipofik