Eredeti cím:Dangerous
Műfaj:amerikai akció-thriller
Rendező:David Hackl
Zene:Todd Bryanton
Játékidő:99 perc
A film forgalmazója:Vertigo Média Kft.
Hazai mozi bemutató:2022. január 20.

Veszélyes film leírása

Dylan Forrester, egy bűnös múltú szociopata, a feltételes szabadlábra helyezését nyugodt körülmények közt szeretné tölteni, az antidepresszánsok és a különös pszichiátere segítségével. Egy nap azonban Dylan testvére, Sean Forrester professzor rejtélyes körülmények közt meghal. Dylan elhatározza, hogy utánajár az igazságnak. Eközben nemcsak az FBI ered a nyomába, hanem egy csapat felfegyverezett zsoldos is a színre lép, hogy megszerezzenek valamit, amit Dylan testvére rejtegetett. Dylannek a túléléshez minden taktikai képességére szüksége lesz.

A film rendezője, David Hackl már több akciódús thrillert is rendezett, pályafutását a Fűrész-sorozat ötödik részével kezdte. A Veszélyes főszereplője a színész-rendező legenda, Clint Eastwood fia, Scott Eastwood (Halálos iramban 8, Suicide Squad – Öngyilkos osztag). Mellette a filmben feltűnik Famke Janssen (X-Men-filmek, Elrabolva-filmek, Aranyszem), Tyrese Gibson (Halálos iramban, Transformers-filmek) és a kétszeres Oscar-díjas, Mel Gibson (A rettenthetetlen, Halálos fegyver-filmek, Mad Max-trilógia) is. 

Korhatár besorolás:megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott
Szereplők:Scott Eastwood, Famke Janssen, Mel Gibson, Tyrese Gibson, Ryan Robbins, Leanne Lapp, Brock Morgan, Atlee Smallman
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n:Veszélyes

Veszélyes film előzetes