Eredeti cím:Fly Me to the Moon
Műfaj:vígjáték, amerikai film
Rendező:Greg Berlanti
Zene:Daniel Pemberton
Játékidő:132 perc
A film forgalmazója:InterCom
Hazai mozi bemutató:2024. július 11.

Vigyél a holdra film leírása

Mindenki a sikeres holdra szállás miatt izgul. A NASA tudja, hogy előbb kell amerikai űrhajósnak feljutnia, mint szovjetnek, mindent el is követ az ügy érdekében, a legjobb vadászpilótáit képezte ki asztronautának, a legnagyobb tudósok dolgoznak az ügyön, az Apollo 11-et mégsem lehet még elindítani. A közvélemény pedig egyre elégedetlenebb.

A megoldás? Egy marketinges. Kelly Jones (Scarlett Johansson) nem ért az űrrepüléshez, de abban nagyon jó, hogy eladjon dolgokat. Jön, és mindent átalakít. Megszépít, megkomponál, hazudik és mellébeszél. Tökéletes ember a feladatra. De vele is van két baj. Az egyik, hogy azt még ő is soknak érzi, hogy lenn a földön, színészekkel filmezzék le a sikeres holdra szállást. A másik, hogy nagyon szép. És az egyik űrhajósjelölt, Cole Davis (Channing Tatum) nemcsak az égi testek iránt érdeklődik.

Két csodás színész, Scarlett Johansson és Channing Tatum nagy találkozása a film, ami játékosan, sok humorral és némi szerelemmel kelti életre a régi gyanút: talán még nem is járt ember a holdon, és az egész csak átverés.

Főszereplők

Scarlett Johansson, Channing Tatum, Woody Harrelson, Ray Romano, Anna Garcia.

Vigyél a holdra stáblista:

Fényképezte: Dariusz Wolski. Látvány: Shane Valentino. Írta: Alyon Noel, Bill Kirstein & Keenan Flynn, Rose Gilroy

Korhatár besorolás:12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
A film az IMDB-n:IMDb

Vigyél a holdra film előzetes