Eredeti cím:X-Men: Apocalypse
Műfaj:szinkronizált amerikai film
Rendező:Bryan Singer
Zene:John Ottman
Játékidő:142 perc
A film forgalmazója:InterCom
Hazai mozi bemutató:2016. május 19.

A film leírása

Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.

Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.

X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

Sok ismerős és néhány új mutáns méri össze az erejét ebben a különösen látványos és rendkívül izgalmas filmben. A digitális trükkparádé mellett kiváló színészek segítik az elsöprő hatást.

A film szinkronos 2D, 3D, IMAX 3D és 4Dx változatokban, valamint feliratos 2D verzióban lesz látható a mozikban.

X-Men – Apokalipszis képek

Korhatár besorolás:12
Szereplők:Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Rose Byrne, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Olivia Munn, Oscar Isaac
Legjobb idézet a filmből:idézet ha van
A film az IMDB-n:X-Men – Apokalipszis IMDb
További képek:X-Men – Apokalipszis képek

X-Men – Apokalipszis előzetes

https://youtu.be/gn6IyQynwyY