Az alábbi rövid összefoglalóban megtaláljátok a Pro Video augusztusi megjelenéseit. Ellátogathattok a csodák birodalmába az új Hamupipőke filmmel, nyomozhattok Scooby-val és a Rejtély Rt.-vel, vagy közösen szórakozhattok Will Ferrell és Kevin Hart társaságában a Keményítőkúra alatt!

Hamupipoke-12

Keményítőkúra

Térdcsapkodóan vicces bakiparádéval!

Mikor James-t (Will Ferrell), a milliomos brókert csaláson kapják, és az ország legkeményebb börtöne vár rá, a bíró ad neki 30 napot arra, hogy elrendezze ügyeit. Kétségbeesésében Darnell-hez (Kevin Hart) fordul segítségért, hogy tanítsa meg arra, hogy vészelje át a dutyit. Keresd Blu-rayen és DVD-n!

Scooby-Doo és a KISS – A nagy rock and roll rejtély

Adj rá kakaót SCOOBY-DOO-val és a KISS- szel!

Készülj a rockra! Scooby-Doo és a Rejtély Rt. nem máshoz, mint a legendás KISS-hez csatlakozik ebben a vadonatúj, elképesztő kalandban! A KISS Parkban, azaz egy KISS körül forgó vidámparkban találkozunk a bandával, ahol az ifjú detektívek egy különös kísértethistória kapcsán folytatnak nyomozást. A KISS segítségével rájönnek, hogy a Bíbor Boszorkány visszatért, és a KISStéria alternatív világából megidézte a Pusztítót! A szörnyű páros terve: elpusztítani a világot! Vajon a banda ravaszsága és a KISS zenéjének ereje elég lesz-e ahhoz, hogy a Föld megmeneküljön? Merülj el Te is ebben a rock and roll rejtélyben, melyben földrengető, kőkemény móka vár rád! Nyomozz együtt Te is a Rejtély Rt.-vel DVD-n!

Hamupipőke (élőszereplős)

Ajándék animációs kisfilmmel: DISNEY JÉGVARÁZS PARTY LÁZ

Éld át te is a megtestesült jóság nagyhatású meséjét Disney Hamupipőkéjével, ezzel a modern klasszikussal, amely színültig van szépséggel, képzelőerővel és varázslattal! Annak ellenére, hogy mostohaanyja (Cate Blanchett) folyton a nyakára jár, a tűzről pattant Ella (Lily James) nem hajlandó megtörni, ehelyett édesanyja utolsó szavait tartja szem előtt: „légy bátor, és légy kedves!” Aztán egy nap találkozik egy hasonlóan gondolkodó, elbűvölő fiatalemberrel az erdőben, és elhatározza, hogy saját kezébe veszi sorsát, hátha újra láthatja őt. És nem kell más, csak egy fejedelmi bál, egy Tündér Keresztanya (Helena Bonham Carter) és egy elvarázsolt üvegcipellő, hogy a varázslat valóra váljon! A Hamupipőke az egész családot elbűvöli majd, méghozzá örökkön-örökké! Légy részese a csodának DVD-n!

És itt a ráadás, az ajándék kisfilm, a Jégvarázs Party láz: Ma van Anna születésnapja, és Elsa és Kristoff elhatározza, hogy a lehető legnagyszerűbb módon ünneplik meg azt, ám amikor Elsa megfázik, különleges erejének köszönhetően nem csak a parti kerül veszélybe. Ne hagyd ki, csatlakozz Te is Olafhoz, és barátaihoz!

Hamupipőke díszdoboz

Légy részese Te is a csodának! Élvezd az egész estés kalandot. A klasszikus Disney rajzfilm elrepít a csodák birodalmába. És ezzel még nincs vége! A kaland folytatódik az új élőszereplős Hamupipőke történettel, hiszen a díszdoboz mindkét filmet tartalmazza.

Keresd a két DVD-ből álló díszdobozt, mely tartalmazza az élőszereplős Hamupipőke és a Hamupipőke (rajzfilm) DVD-ket.

Batman határtalanul – A szörnyek keringője

Szörnyűséges harcok várnak BATMANRE!

Beköszöntött Halloween éjszakája Gotham City-ben, és egy különös bűnüldözési hullám miatt Batman a város legkísértetiesebb gonosztevői, a Madárijesztő, Agyagpofa, Ezüst Kísértet és Solomon Grundy nyomába ered. A rosszarcúak élén pedig nem más áll, mint a bűn bohóckirálya, Joker! A komputervírussal felfegyverkezett beteges bandának az a szörnyű terve, hogy „digitális nevetéssel” bénítja meg Gotham City városát, és csak a Sötét Lovag képes megállítani őket. Oldalán a Zöld Íjásszal, Kiborggal, Éjszárnnyal és Vörös Robinnal, Batman akciódús hajszára indul, melynek célja, hogy megállítsa Jokert, és megmentse a várost. Mire felkel a nap, első sugarai mire esnek vajon, Gotham City-re vagy Jokertownra? Csatlakozz Batman szuperhős csapatához, és állítsd meg a Gothamre leselkedő veszélyeket az új DVD-vel!

Lego: Az igazság ligája – Harc a légióval

A tökéletes bűntett kockáról kockára!

A bűnözésnek esélye sincs, mióta az újonnan megalakult Igazság Ligája vigyázza Metropolis nyugalmát… és emiatt Lex Luthor, a zseniális bűnöző igen boldogtalan. Fekete Mantával és Sinestróval közösen saját csapatot formál, és elnevezi magukat a Pusztítás Légiójának. Szupererővel felvértezett gonosztevői élén Luthor azt tervezi, hogy támadást indít a kormány szupertitkos területe, az 52-es körzet ellen: vajon győzedelmeskedhet-e végre az Igazság Ligája felett? Kongasd meg a vészharangot, és készülj fel arra, hogy kocka kockán nem marad, mikor Superman, Batman, Wonder Woman és a Liga többi tagja megmérkőzik a világ legnagyobb gonosztevőivel a LEGO® és a DC Comics legújabb egész estét betöltő filmjében! Harcolj együtt az Igazság Ligájával DVD-n!