Decemberben izgalmas kalandokban és sok-sok nevetésben lesz részünk! A Marvel bemutatja legújabb szuperhős filmjét, a Paul Rudd által alakított Hangyát, Henry Cavill és Armie Hammer pedig a ’60-as évek kémvilágába repít minket. Akik pedig a színtiszta szórakozásra vágynak, azoknak itt a Chevy Chase-féle Vakáció legújabb része. Ám a humoráradatnak még nincs vége, hiszen a Dumaszínház most öt előadással csempészi a jókedvet otthonunkba!

Hangya

A-Hangya-01

A Marvel Studios bemutatja a Bosszúállók legújabb tagját, a Marvel Hangyát. Fantasztikus tulajdonsága, hogy képes rendkívül kisméretűre zsugorodni, miközben ereje a sokszorosára növekszik. Scott Lang, a mestertolvaj, mentorával, Dr. Hank Pymmel közösen próbálja megakadályozni, hogy a hihetetlen Hangya-páncél titka könyörtelen gonosztevők kezébe kerüljön. Miközben az emberiség sorsa a tét, Pymnek és Scottnak végre kell hajtania egy vakmerő betörést, pedig minden ellenük szól. Ez az akciódús kaland az izgalom legújabb, észbontó szintjére tör! Ne hagyd ki ezt a Marvel szuperhőst sem, keresd DVD-n! Megjelenés: 2015.12.02

Az U.N.C.L.E. embere

UNCLE_jelenetfoto (3)

„Az U.N.C.L.E. embere nem fél kiosztani néhány maflást.” – Mike Reyes, CINEMABLEND

A hidegháború csúcsán, valamikor a ’60-as évek elején Napoleon Solo (Henry Cavill), a CIA ügynöke és Illya Kuryakin (Armie Hammer), a KGB embere kénytelen félretenni régóta tartó viszálykodását, hogy közösen megállítsanak egy titokzatos nemzetközi bűnhálózatot, amely a nagyhatalmak közötti törékeny egyensúly felborítására készül. Mindössze egyetlen esélyük van: meg kell találniuk egy eltűnt német tudóst, kinek révén eljuthatnak az ellenséghez ebben a laza és stílusos akció-kalandfilmben, melyet Guy Ritchie rendezett. Megtalálod DVD, Blu-ray és Blu-ray Futurepak változatban is! Megjelenés: 2015.12.16.

A Blu-ray és a Blu-ray Futurepak különleges extrákat is tartalmaz:

•       Az U.N.C.L.E. emberei: Részben kulisszatitkokról szóló kisfilm, részben útinapló, de elejétől végig stílusos doksi

•       Kémszemüveg: A ’60-as évek stílusának újraalkotása: A zene, a ruhák, a dizájn, a kocsik… mindig is a ’60-as évek volt a leglazább időszak

•       Kifinomult hősök

•       Metisse motorbiciklik: Klafa és nagyon brit masinák

•       Egy különleges képességekkel rendelkező ember

•       U.N.C.L.E.: Kémek a helyszínen

Vakáció

Vakacio_jelenetfoto (1)

„Őrült, szélsebes és veszettül vicces utazás.” – David Noh, FILM JOURNAL INTERNATIONAL

Öveket bekapcsolni, ez nem semmi utazás lesz!

A Griswold-família következő generációja újabb elátkozott, de elképesztően vicces családi kalandra indul. Apja nyomdokaiba lépve a felnőtt Rusty Griswold (Ed Helms a Másnaposok-trilógiából) egy fél országot átívelő családi vakációval lepi meg feleségét (Christina Applegate a Ron Burgundy-filmekből) és két fiát, melynek célja Walley World, Amerika „kedvenc családi élményparkja”. Ugyan mi baj lehet útközben?

Keresd DVD-n és Blu-rayen!

Ne hagyd ki a Blu-rayen található extrákat se!

•       Visszatérés a Walley Worldbe

•       A Griswoldék odüsszeiája

•       Bakiparádé

•       Kimaradt jelenetek

Vakáció gyűjtemény

A soha véget nem érő szórakozás megérkezett! Azoknak, akik esetleg még nem látták az eddigi filmeket, vagy akik újra végignéznék a Chevy Chase-féle Vakáció-sorozatot, most itt a lehetőség! Idén decemberben Tiéd lehet mind az öt Vakáció DVD egy dobozban! Megjelenés: 2015.12.16.

A Dumaszínház most öt műsorral is szórakoztat bennünket. Keresd az Evolúció, a Méd in Hungeráj, az Ősök és utódok, aHumorkabaré visszatér 2., és az Én, Kőhalmi Zoltán című Dumaszínház felvételeket DVD-n és Blu-rayen! Megjelenés: 2015.12.02

A Dumaszínház EXTRÁI mind az öt DVD-n és Blu-rayen megtalálhatóak:

•       10 éves a Dumaszínház (64 perc)

•       Angol új híradó (7 perc)

•       Híradó, 1. rész (8 perc)

•       Híradó, 2. rész (7 perc)

Evolúció

Egy önálló est, ami témájában is önálló: kiderül, hogy a Teremtés könyvének vagy Darwinnak volt-e igaza, lehúzzuk a vizes lepedőt Ádámról, Éváról, az ősemberről, a pandákról, a kutyákról, az egész földi életről. Az Evolúció egyedülálló próbálkozás: az ország első tematikus stand-up estje másfél órában összegzi a földi élet többmilliárd évét, és régóta megválaszolatlan kérdésekre olyan válaszokat ad, amelyek nem igazak, de viccesek – kalandra fel hát! Tudd meg, hogyan égett be a kígyó a biciklivel Ádám és Éva bűnbeesésekor! Szállj fel Noé bárkájára – szemben mondjuk a dinoszauruszokkal –, vagy ha Darwinnak hiszel, ismerd meg az ősemberek party-szokásait, értsd meg, mit zümmög a szúnyog, és tegyél fogadásokat a pandákra a jegesmedvék ellen. Gondolj csak bele: a homo sapiens 500.000 éve vár egy ilyen estre!

Méd in Hungeráj

Fenyő Miklós örökzöld soraival is kezdődhetne a Karinthy-gyűrűs rock’n’roll humorista, Hadházi László önálló estje. Minden adott: lelkes közönség, fény-, és hangtechnika, színpad, konyhai-, és söripari remekművek, gitár, vendégelőadók. „Itthoni történeteket szedtem össze. Olyanokat, melyek igazán magyarok, a szó legjobb és legviccesebb értelmében. Sok dolog van a mentalitásunkban, amit egy külföldi akkor sem ért meg, ha évek óta itt él. Nekünk természetes, de végül mi magunk is nevetünk rajta. Erre utal a cím is: Méd in Hungeráj” -mondja Laci, aki mindig elemében van. Bemozogja a színpadot, kibeszéli a családot, kirándulni visz külföldre, belföldre, Debrecenbe, még a szájsebészet hangszigetelt ajtaja mögé is, énekelnek Brutival és Aradi Tiborral, miközben minden történet magyar. Nagyon magyar.

Ősök és utódok

Egy ember kiáll sok ember elé és kibeszéli magából örömeit, bánatait. Mi ez, ha nem terápia? De. Az. Kovács András Péter gátlásokat olt, könnyeket fakaszt, megkönnyebbül és felszabadít.  Mindezt a családdal kapcsolatos élmények és problémák bűvkörében teszi. A tét nem kicsi. Egy ember élete egy emberéleten át. A születéstől a végső búcsúig. A sokat hallott mondatok, amiket gyerekként gyűlölünk, szülőként használunk, nagyszülőként bírálunk. „Amíg az én kenyeremet eszed…”, „Bezzeg az én koromban…”, „Nem akarok beleszólni, de…”, „Ezzel nálam semmit nem érsz el…”. Emberi játszmák a családban gyerekként és felnőttként egy humorista szemével nézve, aki gyerek, férj, apa és rokon. Pereputty, avagy érzelmi hullámvasút a családi körben.

Humorkabaré visszatér 2.

Hadházi László önálló estje aktualitásokkal, színes tablóképekkel hazánk hétköznapjaiból, a vidámparktól a rádiózáson át egészen az egészségügyig. A Karinthy-gyűrűs humorista 2014 januári bemutatója, a Méd in Hungeráj izgalmas folytatása. A műsorvezető Bellus István. Alaptalan ígéretek és nyilvánvaló hazugságok a műsorral kapcsolatban:

Akár 20%-kal több poén és hangosabb nevetés garancia!

Mirtil cica és a Disznóölés kombinációja a Totya és a villanykörte sztorival. Történet garanciával!

Folyamatosan áramló humorművészet a rekeszizmok irányába, akár több oldalról is. Humor- és oldalgaranciával!

Én, Kőhalmi Zoltán

Ha akadnak még Önnek fehér foltok Kőhalmi Zoltán életéből, esetleg éppen úgy érzi, mindent tud, vagy egyszerűen csak régóta vágyott rá, hogy lásson róla egy formabontó előadást, íme, itt van! Az ismert humoristát ezen az estén olyan közelről ismerhetjük meg, ahogyan csak nagy formátumú bulvárszereplőket szokás. Kompromittáló felvételek, eltitkolt emlékek során Zoltán maga tart idegenvezetést életének múzeumában. Biztosan állítható, hogy az előadás a saját nemében egyedülálló, hiszen még soha nem készült hasonló. A kitárulkozó önvallomás összművészeti élményt nyújt, feleslegessé téve ezzel bármely más kulturális esemény látogatását. A nagy ívű előadásban lesz akció, izgalom, állatidomítás (nem biztos), életvezetési tanácsok és minden, amit a Bocskai utca 8-ról tudni érdemes. Nevetés és leleplező információk az egész családnak!