Májusban érkezik egy újabb nagy siker, az Elrabolva 3. része DVD-n és BD-n, melyek csodás trilógiákban is elérhetők lesznek. Emellett egy igazi különlegességgel is kedveskedünk, nem csak gyűjtők számára – megjelenik a Nagymenők Blu-rayen, exkluzív kiadásban, limitált mennyiségben.

Elrabolva_3

De hogy a kisebbek se unatkozzanak, a tavasz utolsó hónapjában jön az Oscar®-díjas Hős6os is DVD-n, tökéletes ajándékötlet gyermek napra. A Disney legújabb musical-je a Vadregény, garantált élmény az egész családnak.

Nagymenők:

Exkluzív, limitált kiadás sok-sok extrával. Tartalmaz ez 36 oldalas fotókönyvet, rendezői levelet is.

Nicholas Pileggi dokumentumregénye alapján készült Martin Scorsese felejthetetlen mesterműve, melyet ez a kiadvány lenyűgöző új 4K-s transzfer kíséretében tartalmaz. Ray Liotta, Robert De Niro, Lorraine Bracco és más sztárok magával ragadó játéka színesíti ezt a könyörtelen, ugyanakkor szellemes történetet, amely bepillantást nyújt a gengszterek életébe. A hat Oscar®-díjra jelölt, és a Joe Pesci által díjra is váltott*, valamint az AFI 100 legjobb amerikai filmjei között számon tartott klasszikus örökre megváltoztatta a gengszterfilmek szabályait.

Elrabolva 3:

Bryan Mills (Liam Neeson) volt kormányügynök és ex-felesége már épp újra egymásra találna, mikor a nőt brutálisan meggyilkolják, és az ismeretlen elkövetők a bűntettet Mills nyakába varrják. A CIA-val, az FBI-jal, valamint egy dörzsölt nyomozóval (Forest Whitaker) a nyomában Mills a valódi tettesek után ered, és különleges képességeit arra használja, hogy üldözőit lerázva leszámoljon felesége gyilkosaival, miközben megóvja az egyetlen dolgot, ami még számít az életében: a lányát.

Vadregény:

Vadregény-01

A Chicago rendezője és a Wicked producere ezzel az egyedülálló filmmel csavar egy nagyot számos olyan közkedvelt mesén, melyekről csak hittük azt, hogy ismerjük őket. Meryl Streep játssza a főszerepet ebben a nagy ívű musicalben, melyben különböző ismert mesehősök a vadregényes erdőbe merészkednek. Hamupipőke, Piroska, Babszem Jankó, Rapunzel és más ikonikus figurák sorsa fonódik össze egy péknek és feleségének köszönhetően, akik a régóta várt gyermekáldás reményében veszélyes kalandra indulnak, hogy feloldjanak egy boszorkányt (Streep) sújtó átkot. Bámulatos szereposztásának és fülbemászó dalainak hála ennél a varázslatos kalandnál jobbat nem is kívánhattunk volna!

Hős6os:

Hős6os-05

Ahogy az a Walt Disney Animations Studiostól elvárható, a Hős6os egy szívvel, lélekkel és sok-sok humorral felvértezett, akciódús kalandfilm, melynek főszereplője Baymax, az imádnivaló egészségügyi robot, aki szinte elválaszthatatlan Hiro Hamadától, a briliáns agyú tinédzsertől. Mikor pusztító erejű események egy veszélyes összeesküvés kellős közepére sodorják őket San Fransokyo forgalmas utcáin, Hiro Baymaxhez és különleges barátaihoz, az adrenalin-függő Go Go Tomakóhoz, a rendmániás Wasabihoz, a kémikus mágus Honey Lemonhoz és az odaadó Fredhez fordul segítségért, hogy együtt alkossanak szokatlan hőscsapatot. Mostantól otthonodban is élvezheted a Disney Hos6osát, ezt a képregények világát idéző akciójelenetekkel és felejthetetlen karakterekkel teli családi kalandot, amely egyaránt szórakoztat kicsit és nagyot.

DVD / BD Megjelenések:

2015.05.06 – Nagymenők, BD, 2 lemez (16)
2015.05.13 – Elrabolva 3 DVD, BD, 1 lemez (16)
2015.05.13 – Elrabolva gyűjtemény, DVD, 3 lemez (16)
2015.05.20 – Vadregény, DVD, 1 lemez (12)
2015.05.27 – Hős6os, DVD, 1 lemez (6)