Delfines kaland gyűjtemény: 6 KH

Ebben a csodás DVD gyűjteményben követhetjük nyomon Winter kalandját.

2011-ben egy delfin története megrázta a világot. A Clearwater Akvárium munkatársai befogadtak egy súlyosan sérült állatot, és egy kisfiú határozott közbenjárására művégtagot terveztek neki – ám ami ennél sokkal több: visszaadták az életkedvét.

delfines_kaland-5

A második részben a főhős ezúttal is a különleges sorsú delfin, Winter, ám kerül mellé egy elárvult újszülött, és fontos szerepet kap egy sikeresen rehabilitált, az óceánba visszaszoktatott delfin, Mandy is. Megjelenés: 2015.03.04.

Förtelmes Főnökök 2. – 16 KH

Újra itt a nagy csapat! Nick, Dale és Kurt úgy döntenek, hogy a maguk urai lesznek, és saját vállalkozásba fognak. Ám mikor egy dörzsölt befektető átveri őket, a fiúk egy meglehetősen elhibázott tervbe fognak, hogy visszaszerezzék cégüket. Emellett sok sok extra található a lemezeken. Megjelenik Blu-rayen és DVD-n! Megjelenés: 2015.03.11.

04-FortelmesFonokok2_jelenetfoto (3)

Emellett a mindkét részt tartalmazó DVD gyűjtemény is piacra kerül. Megjelenés: 2015.03.11.

Jessabelle – 16 KH

A Paranormal Activity producereinek hátborzongató új horrorjában Jessabelle egy borzalmas autóbalesetet követően hazatér a családi házba, hogy ott heverje ki a történteket és felgyógyuljon sérüléseiből. Az egykori békés otthon azonban szörnyű titkot rejt, Jessabelle-nek pedig hamarosan rá kell jönnie, hogy nincs egyedül. Egy kínok által gyötört nyughatatlan lélek ugyanis már régóta várta a hazatérését és esze ágában sincs elereszteni a fiatal lányt.

Jessabelle-04

Nézd meg és borzongj, megjelenik DVD-n! Megjelenés: 2015.03.25.

Az éhezők viadala: A kiválasztott  – 1. rész – 16 KH

Megérkezett Az éhezők viadala 3. felvonása a moziban elért nagy sikerek után, 1 és 2 lemezes DVD-n, Blu-rayen és az első három részt tartalmazó gyűjteményben is.

Éhezők-Viadala–Kiválasztott-1-15

Miután az összeesküvők a 13-as körzetbe menekítették az ellenállás szimbólumává váló Katnisst, találkozik Coin elnökkel és barátaival. Katniss vonakodva bár, de az ellenállás élére áll, hogy megmentsék Peetát és végleg leszámoljanak az elnyomó Snow elnök rezsimjével. Megjelenés: 2015.03.25.

Mielőtt végleg elmegyek – BA

Négy felnőtt testvér apjuk temetésére érkezik a Jane Fonda vezette szülői házba. Egy hétig maradnak gyászolni. Ez idő alatt mindenki szekrényéből sorra esnek ki a csontvázak és kiderül, h a már kora reggel tökéletesen bodorított hajak és sminkek mögött senkinek sem olyan tökéletes az élete, mint amilyennek mutatja. Megjelenik Blu-rayen és DVD-n! Megjelenés: 2015.03.25.

St. Vincent – 12 KH

Egy szuper vígjáték, Melissa McCarthy, Naomi Watts és Bill Murray főszereplésével, megjelenik DVD-n.

St. Vincent filmjelenet

A nemrég elvált Maggie és 12 éves fia, Olivér, a háborús veterán Vincent mellé költöznek. Már a bemutatkozás sem alakul problémamentesen, de a kisfiú egyik nap kizárja magát lakásból és kénytelen a barátságtalan szomszéd segítségét kérni, aki kénytelen beletörődni, hogy a fiúra neki kell vigyázni, amíg az anyja haza nem ér a munkából.
Mivel Vincent szemmel láthatóan nyakig ül az adósságban és igen nagy szüksége van a pénzre, ezért Maggie felajánlja neki, hogy legyen Olivér bébiszittere és vigyázzon rá minden nap az iskola után. Vincent nem mondható egy szentéletű embernek, és ebből a rá bízott kisfiút sem hagyja ki: Olivérnek alkalma nyílik megismerkedni a szerencsejátékkal, az alkohollal, és férfi barátnőjével, egy orosz prostituálttal is.

Csillagok között – 12 KH

A tavalyi év nagy sikerű filmjét hozzuk március végén, Blu-rayen és DVD-n. Azoknak, akik valami igazán különlegesre vágynak, jön a  Csillagok között Futurepak.Christopher Nolan nagyhatású filmje egy csapatnyi felfedezőről szól, akik az emberiség történetének legfontosabb küldetésére indulnak.

CsillagokKozott_jelenetfoto (5)

Az Oscar®-díjas Matthew McConaughey játssza Coopert, a pilótából lett farmert, aki kénytelen hátrahagyni családját és a haldokló Földet, hogy egy veszélyes expedíció élére állva a galaxis legtávolabbi pontjára utazzon, és kiderítse, hogy a csillagok között van-e jövője az emberiségnek. Az Oscar®-díjas Anne Hathaway és az Oscar®-díjra jelölt Jessica Chastain szintén feltűnik ebben a formabontó filmben, amely Lou Lumenick, a New York Post kritikusa szerint „az évszázad egyik leglenyűgözőbb filmalkotása”.  Megjelenés: 2015.03.31.

Amnézia – 16 KH

Nicole Kidman, Colin Firth és Mark Strong főszereplésével érkezik egy lebilincselő thriller DVD-n. Christine minden nap újra kezdi az életét. Reggel egy idegen férfi mellett ébred, megrémül, és amit hall, még jobban összezavarja. A férfi ugyanis elmondja neki, hogy egy autóbaleset során olyan sérülést szenvedett, melynek következtében minden éjjel törlődik a memóriája. De van, amit még a férj sem sejt. Egy ideje ugyanis egy pszichiáter kezelni kezdte a nőt – és az ő biztatására, titokban vezetett videónapló mégis lehetővé teszi, hogy a lassan éledő emlékképek megmaradjanak. Christine előtt egyre több régi részlet dereng fel – és az élet, ami fokozatosan összeáll belőlük, egészen más, mint amit a férje mesél neki. Talán semmi sem igaz. Talán semmi sem úgy van, ahogy mondják. Christine az emlékek és hazugságok útvesztőjében bolyong, és nem tudja, kiben bízzon, ha önmagának sem hihet. Egyszer azonban a múlt és a jelen találkozik – és ez robbanáshoz vezet. Megjelenés: 2015.03.31.

Amnezia_jelenetfoto (24)