„Októberben nem csak a legújabb és legjobb filmeket hozzuk el a nagyközönség számára, hanem bemutatjuk a hó közepétől elérhető legszebb karácsonyi Disney díszdobozainkat is. Valamennyi karácsonyi díszdoboz tökéletes ajándék és kiváló szórakozás kisebbek és nagyobbak számára.” Pro Video Film

Törtetők DVD / BD megjelenés: 2015.10.14.

A sikeres HBO sorozat egész estés, mozis változata. Négy jóbarát és egy ügynök hollywoodi kalandjai.

Tortetok_jelenet

Vincent Chase, a filmsztár visszatért, és természetesen itt van vele a sleppje is, Eric, Turtle és Johnny. Ráadásul újra forgatna, méghozzá Ari Golddal, a szuperügynökből lett stúdiófejessel. A srácok talán megváltoztak, de a köztük lévő kötődés erősebb, mint valaha, ahogy Hollywood szeszélyekkel teli, néha pedig egyenesen életveszélyes világában próbálnak meg ellavírozgatni. Az eredeti sorozat megálmodója, Doug Ellien írta és rendezte ezt az egész estés filmet, melyben a díjnyertes HBO-széria végre meghódította a nagyvásznat!  Keresd Blu-rayen és DVD-n!

Menő extrák a Blu-rayen:

  • Így készült a Hyde: Bepillantás a kulisszák mögé a Hyde feltörekvő fiatal rendezőjével, Vincent Chase-szel
  • A banda még mindig zúz: A szereplők arról diskurálnak, hogy változtak meg a dolgok
  • Hollywood, baby: Doug Ellin és a srácok bemutatják L.A. igazi oldalát
  • Íme a Törtetők legújabb tagja
  • Lucas Ellin mint Jonah Gold
  • Kimaradt jelenetek
  • Bakiparádé

Törésvonal – DVD / BD megjelenés: 2015.10.14

Toresvonal_jelenetfoto (3)

„The Rock” vs. természet. Lélegzetelállító katasztrófafilm!

Miután a Szent András-törésvonal mentén húzódó Kaliforniát egy kilencesnél is erősebb földrengés rázza meg, hogy gyakorlatilag a földdel tegye egyenlővé, egy mentőhelikopter-pilóta (Dwayne Johnson) és különélő felesége (Carla Gugino) együtt indulnak el Los Angelesből San Franciscóba, hogy megmentsék egyetlen lányukat. De a rendkívüli kihívásokkal teli út csak a kezdet, és amikor már azt hinnék, hogy túl vannak a nehezén… a legrosszabb még csak akkor jön. Megjelenik 3D Blu-rayen, Blu-rayen és DVD-n! Keresd az exkluzív és limitált mennyiségben elérhető 3D Blu-ray Futurepak-ot!

MAGYAR EXTRÁK a Blu-rayeken

  • Az igazi Szent András-törésvonal
  • Dwayne Johnson, az életmentő
  • A földrengés zenéje
  • Brad Peyton rendező audiokommentárja
  • Kimaradt jelenetek
  • Bakiparádé
  • Kaszkadőrparádé

Holnapolisz – DVD megjelenés: 2015.10.14

George Clooney és Hugh Laurie főszereplésével a pozitív életszemléletről, optimista hozzáállásról és kreatív tenni akarásról. Tessék merni jó nagyot ÁLMODNI és cselekedni!

Holnapolisz-04

Álmodozók kerestetnek… A Disney meginvitál Téged és családodat egy határtalan fantáziával megálmodott világba, ahol bármi lehetséges. Kösd be magad, és engedd, hogy A hihetetlen család rendezője egy lélegzetelállító utazásra vigyen!

Csatlakozz Te is Frankhez (George Clooney), az egykori feltalálóhoz, Casey-hez (Britt Robertson), a tudományokért rajongó, optimista tinédzserhez, Athenához (Raffey Cassidy), a titokzatos lányhoz és a zseniális David Nixhez (Hugh Laurie) ebben a varázslatos kalandban! AHolnapolisz egy olyan csodálatos helyre kalauzol el, ahol bármit is álmodsz meg, azt valóra válthatod! Keresd DVD-n! 2015.10.14.

Csábítunk és védünk – DVD / BD megjelenés: 2015.10.21.

Witherspoon es Vergara egy csábos vígjátékban. Ne cicázz velük!

Reese Witherspoon-csabitunk_es_vedunk-film

Az Oscar®-díjas* Reese Witherspoon játssza a karót nyelt Cooper rendőrtisztet, aki próbálja megvédeni Daniella Rivát (Sofía Vergara), egy drogkartell vezetőjének harsány özvegyét, aki nem mellesleg egy fontos ügy koronatanúja. Ahogy a két totálisan különböző nő Texasból menekül, nyomukban korrupt zsarukkal és gyilkos fejvadászokkal, azon kapják magukat, hogy a legnagyobb veszélyt saját természetük jelenti ebben az akcióban és poénokban dúskáló menekülős komédiában.  Keresd Blu-rayen és DVD-n!

CSÁBOS EXTRÁK a Blu-rayen

  • CSAJOK A SPANOK: Reese és Sofia térdcsapkodóan vicces stílusban előadott, az egész forgatást átívelő őrületes parádézása beragyogja a vásznat
  • CSÁBÍTUNK ÉS VÉDÜNK: HOGY MONDOD?! Nem lehet megállni kacagás nélkül, ahogy Reese és Sofía a másik nyelvén próbál megszólalni
  • KÜZDJ, MINT EGY HÖLGY: Bakiparádé
  • ALTERNATÍV BEFEJEZÉS

Poltergeist: Kopogó szellem – DVD megjelenés: 2015.10.21.

Az 1982-es klasszikus horrorfilm remake-je.

Poltergeist Kopogo-szellem-0-05

A legendás Sam Raimi (Pókember, Gonosz halott) és Gil Kenan rendező (Rém rom) tálalásában érkezik ez a vérfagyasztóan „izgalmas” (Justin Lowe, The Hollywood Reporter) film, melyben Sam Rockwell és Rosemarie DeWitt játsszák a főszerepet. Miután a Bowen-család beköltözik új, szemlátomást tökéletes kertvárosi otthonukba, rossz szándékú szellemek kezdik el kísérteni őket. Amikor a szörnyű jelenések elragadják legkisebb lányukat, Maddyt (Kennedi Clements),  Bowenéknek ki kell találniuk, hogyan menthetnék meg őt – mielőtt mindörökre elveszítik. Feszültséggel teli történetének és ámulatba ejtő effektusainak hála a hátborzongató klasszikus eme magával ragadó feldolgozása azonnal rabul ejt, és egészen a megdöbbentő befejezéséig nem ereszt! Keresd DVD-n!

MAGYAR EXTRA

  • Alternatív befejezés
  • Képgaléria