Az alábbi rövid összefoglalóban megtaláljátok a Pro Video szeptemberi megjelenéseit. Két szuper filmet is hoznak az ősz első hónapjában: érkezik a Mad Max: A harag útja és a Bosszúállók Ultron kora is. De ha még többre vágytok, akkor rátok vár a Mad Max Antológia is DVD-n vagy akár Blu-rayen illetve szuperhősös doboz verzióban is.

Timothy Green különös élete

„Vicces, kedves és csupa szív” – Pete Hammond, Boxo­ffice

Ezzel a filmmel a Disney a család minden tagját elvarázsolja. Cindy (Jennifer Garner) és Jim Green (Joel Edgerton) boldog házasságban él, és nem elégednek meg azzal, hogy ketten vannak. De sajnos csak álmodhatnak a közös gyerekről. Vagy mégsem? Egy viharos éjjelen megjelenik az ajtajukban egy fura kisfiú: Timothy, és a különös jövevény mindent elvarázsol, átalakít, a feje tetejére állít és összekavar. Greenék mégsem tudnának már nélküle élni. Az Oscar®-díjra jelölt író-rendező, Peter Hedges (Egy fiúról – legjobb adaptált forgatókönyv, 2002) a szeretetről és a család örömeiről készített vicces és játékos filmet – amilyen csak a Disneynél készülhet. Megjelenik DVD-n 2015.09.02-án.

Mad Max – A harag útja

„MINDEN IDŐK LEGJOBB AKCIÓFILMJE.” – Shawn Edwards, FOX-TV

„EGYSZERŰEN ELKÉPESZTŐ.” – Todd McCarthy, THE HOLLYWOOD REPORTER

Mad-Max-A harag utja-03

George Miller rendező, az egész poszt-apokaliptikus műfaj egyik kútfője, valamint a legendás Mad Max-sorozat szülőatyja visszatér az országúti harcos világába. Zűrzavaros múltjától kísértve Max Rockatansky (Tom Hardy) egyedül rója a pusztaságot, mígnem egy csapatban találja magát, amely Imperator Furiosa (Charlize Theron) vezetésével menekül át a Senkiföldjén. Nyomukban egy hadúr, aki szedett-vedett bandája élén a lázadók megsemmisítésére törekszik, mindez pedig egy magas fordulatszámon pörgő háborúhoz vezet a harag útján.

A Blu-ray és a 3D Blu-ray számos extrát is tartogat számotokra:

·         Száguldj át teljes gázzal Max, Furiosa és Halhatatlan Joe vér- és benzingőzös világán, ahol csak az őrültek maradnak életben!George Miller, Tom Hardy és Charlize Theron elkísérnek a megpróbáltatásokkal teli sivatagi forgatás őrületébe, ahol minden idők talán legpörgősebb akciójeleneteit vették fel.

·         Kimaradt jelenetek

Keressétek a 3D Blu-ray Futurepackot limitált darabszámban (Megjelenés: 2015.09.16.)!

Mad Max Antológia  (Megjelenés: 2015.09.16.)

DVD és Blu-ray antológia az eddigi Mad Max filmekkel:

•       Mad Max

•       Mad Max 2. – Az országúti harcos

•       Mad Max 3. – Az igazság csarnokán innen és túl

•       Mad Max  – A harag útja

És egy ráadás Extra DVD, amely az első Mad Max film (1979) készítéséről szóló dokumentumfilmet tartalmazza. Emellett 4 db karakteres kártyát is rejt a doboz, amely igazán értékes lehet, nem csak gyűjtők számára.

Bosszúállók: Ultron kora (2015.09.23.)

Bosszuallok_ultron_kora-7

A Marvel Studios bemutatja a Marvel Mozi Univerzum következő világrengető darabját, a Marvel Bosszúállók: Ultron korát! Csupán a jó szándék vezérli Tony Starkot (Robert Downey Jr.), mikor akaratán kívül létrehozza Ultront (James Spader), a félelmetes mesterséges intelligenciát, amely úgy dönt, hogy elhozza a „világbékét”, méghozzá az emberiség kiirtásával. Vasembernek, Amerika Kapitánynak (Chris Evans), Thornak (Chris Hemsworth) és a Hulknak (Mark Ruffalo), valamint a Fekete Özvegynek (Scarlett Johansson), Sólyomszemnek (Jeremy Renner) és Nick Fury-nek (Samuel L. Jackson) ismét egyesíteniük kell az erejüket, hogy legyőzzék Ultront és megmentsék a világot. Már ha tudják! Ez az akciódús kalandfilm elképesztő és kihagyhatatlan utazásra invitál!

Extra: Kisfilm: Világméretű kaland

Ha pedig többre vágytok keressétek a Bosszúállók, Amerika kapitány, Thor és Vasember gyűjteményünket is. Indulhat a maratoni mozizás!