Augusztusban sok-sok filmmel kedveskedünk, hogy a nyári kánikula felhőtlen szórakozásban teljen. Érkezik a Disney élőszereplős Dzsungel könyve filmje, a Bazi nagy görög lagzi második része, illetve a magyar mozikban bemutatásra nem került Keanu – Macskaland és Az élet ára című filmek. Az első évadot követően folytatódik a Trónok harca Blu-ray megjelenése a második és harmadik évadokkal. A júliusban megjelenő Batman Superman ellen után augusztusban megjelenésre kerül a Nolan-féle Sötét lovag trilógia különleges kiadása, és a DC Univerzum legújabb animációs filmje, a Batman: Gyilkos tréfa.

Augusztus előtt azonban még egy szuper hírünk is marad júliusra, megjelenik első 4K felbontású Ultra HD Blu-ray filmünk, a tökéletes filmélményért, keresd A Lego kalandot!

Trónok harca 2. évad – megjelenés: 2016.07.20 BRD

Az HBO® nagyszabású sorozatának második évadában Westeros képzeletbeli kontinensének királyai a Vastrónért küzdenek.

A tél közeledtével a kegyetlen ifjú, Joffrey ül a trónra Királyvárban, akit intrikus anyja, Cersei és a Király Segítőjének kinevezett nagybátyja, Tyrion lát el tanácsokkal. De a Lannisterek uralmát több oldalról is támadják, miután két Baratheon koronát szerez, Robb Stark pedig az Észak Királyaként harcol. Közben a Faltól északra új vezető emelkedik fel a vadak között, ami új veszélyt jelent Havas Jon és az Éjjeli Őrség számára, Daenerys Targaryen pedig meggyengült hatalma visszaszerzésén munkálkodik három újonnan született sárkánnyal. A viszályokkal és szövetségkötésekkel teli második évad izgalmas utazást kínál felkavaró és feledhetetlen tájakon. A George R.R. Martin világsikerű regénysorozata alapján készült Trónok harca az árulás és ármánykodás, a nemesség és becsület, a hódítás és diadal története.

Keresd a teljes második évadot Blu-rayen!

BLU-RAY™ EXKLUZÍV EXTRÁK:

•       AZ ÖT KIRÁLY HÁBORÚJA: Kövesd nyomon a Vastrónért folytatott harc legfontosabb szereplőit és stratégiáit ezzel az interaktív útmutatóval.

•       ÚTMUTATÓ A LÁTOTTAKHOZ: Az epizódok megtekintése közben fedezz fel háttér-információkat a képernyőn feltűnő karakterekről, helyszínekről és fontosabb eseményekről.

•       HÁTTÉRTÖRTÉNETEK ÉS MESÉK: Ismerd meg Westeros és Essos hátterét a sorozat karaktereinek különböző nézőpontjából, azok előadásában.

•       REJTETT SÁRKÁNYTOJÁSOK: Találd meg a rejtett sárkánytojásokat, hogy további, eddig még nem látott tartalomhoz juss!

•       ÍGY KÉSZÜLT A CSATA A FEKETEVÍZ-ÖBÖLBEN: Ezzel a szereplők és alkotók közreműködésével készült részletes bepillantással megtudhatod, hogyan valósították meg az epikus összecsapást a Feketevíz-öbölnél.

•       WESTEROS VALLÁSAI: George R.R. Martin szerző, valamint a sorozat vezető producerei, David Benioff és D.B. Weiss a Trónok harca egymással versengő vallásairól beszélgetnek, továbbá arról, hogy ezek mennyiben befolyásolják Westeros különböző karaktereit.

•       TRÓNOK HARCA: A BELSŐ KÖR: Emilia Clarke, Kit Harrington, Lena Headey, Michelle Fairley és Liam Cunningham a második évad forgatásáról mesélnek egy kerekasztal-beszélgetés keretében, melyet David Benioff és D.B. Weiss moderál.

•       AUDIOKOMMENTÁROK: 12 audiokommentár a szereplőkkel és a stábtagokkal, többek között David Benioff-fal, D.B. Weiss-szal, George R.R. Martinnal, Peter Dinklage-dzsel, Lena Headey-vel, Michelle Fairley-vel, Kit Harringtonnal és másokkal.

•       KARAKTERAKTÁK: 7 új karakterakta Renly-ről, Stannis Baratheonról, Robb Starkról, Theon Greyjoyról és másokról.

A Beavatott-sorozat: A hűséges – megjelenés: 2016.07.27 DVD/BD

a_beavatott-sorozat_a_huseges-01

„A BEAVATOTT-SOROZAT LEGJOBBIKA” – Joel Amos, The Movie Mensch

A lázadók egy csapata, élükön Trisszel és Négyessel veszélyes küldetésre indulnak a várost határoló falakon túlra, ahol egy furcsa új világ és egy minden eddiginél nagyobb fenyegetés várja őket. Együtt dühödt harcba fognak a túlélésért, és ez a csata immáron nem csak csoportjaik és családjaik életben maradásáról szól, hanem az egész város jövőjéről. Az igazságot a falon túl találod! Keresd Blu-rayen és DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

•       Megtalálni a jövőt: Trükkök és technológia

•       A szökés: A falon át

A Lego Kaland – megjelenés: 2016.07.27 4KBRD

„Minden szupi-szuper!”

Megérkezett legelső 4K Blu-rayTM filmünk, A Lego Kaland! A legeslegelső egész estés LEGO®- mozifilm főhőse Emmet, az átlagos, szabálykövető, tökéletesen hétköznapi LEGO®­-minifigura, akit tévedésből roppant különleges személyként azonosítanak, és azt hiszik, rajta áll vagy bukik a világ sorsa. Hirtelen nagyszabású küldetésen találja magát egy csapat idegen társaságában: meg kell állítaniuk egy elvetemült zsarnokot. Emmet számára azonban ez a feladat egy kissé túl nagy falat…

A sötét lovag trilógia – Különleges kiadás – megjelenés: 2016.08.03 DVD/BRD

Keresd A sötét lovag trilógiát különleges, fehér díszdobozos kiadásban Blu-rayen és DVD-n!

A díszdoboz a három Christopher Nolan-féle Batman film mellett egy Bónusz lemezt is tartalmaz több, mint 90 percnyi EXTRÁVAL!  A lemezek mellett továbbá öt darab karakterkártya is megtalálható lesz, eredeti gonosztevő grafikával a Mondótól.

Bazi nagy görög lagzi 2. – megjelenés: 2016.08.03. DVD / Bazi nagy görög lagzi 1-2. DVD

Bazi nagy görög lagzi 2.

Bazi nagy görög lagzi 2.

„Szellemes és szívhez szóló! Egy bazi nagy szórakozás!” – Dave Morales, FOX TV

Mindenki kedvenc famíliája visszatér a földkerekség legnépszerűbb romantikus komédiájának folytatásában. Az Oscar®-díjra jelölt Nia Vardalosforgatókönyvéből és főszereplésével készült Bazi nagy görög lagzi 2. bizony a közkedvelt család valamennyi tagját újraegyesíti. Sok év telt el azóta, hogy először szerelembe estünk Toulával (Vardalos) és Iannel (John Corbett). Időközben felneveltek egy tűzről pattant leányzót, és jelenleg azon ügyködnek, hogy felszítsák a tüzet házasságukban. De amikor már azt hinnék, hogy sikerült megtalálniuk az egyensúlyt egy függetlenségre törekvő tinédzser, a morózus nagyszülők és a még mindig lelőhetetlen rokonság között, egy olyan sokkoló titokra derül fény, ami eme zajos család három generációját is összehozza egy még bazi nagyobb görög lagzira!

Keresd a Bazi nagy görög lagzi 2. részét DVD-n! Ha pedig az első részt is újra végignéznéd, keresd a mindkét részt tartalmazó gyűjteményt DVD-n, amely felhőtlen szórakoztatást nyújt az egész család számára!

Scooby-Doo és a WWE: Rejtély az autóversenyen – megjelenés: 2016.08.17 DVD

BÖSZME AUTÓK, JÓKORA POFONOK ÉS EGY ÓRIÁSI REJTÉLY

Nyomd tövig a pedált Scooby-Doo, Bozont és a többiek benzingőzös új kalandjában, amelyben egyesítik erejüket a WWE sztárjaival! Scooby és a Rejtély Rt. elugrik egy off-road versenyre, ahol hamarosan furcsa dolgok történnek. Feltűnik Inferno, a titokzatos fantomversenyző, hogy mindenhol káoszt okozva tönkretegye a versenyt. Scooby-ra, Bozontra, valamint új sofőrjükre, Undertakerre, a Sírásóra hárul a feladat, hogy megmentsék a futamot, és megoldják a rejtélyt, amelyben olyan WWE-szupersztárok segítik őket, mint Triple H, Paige és Sheamus. Ideje hát felpörgetni a motorokat, Scooby-Doo és a WWE ugyanis szélsebes mókára invitál a rejtélyek és a kacagás kalandos útján! Keresd DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

•       Pörögj fel Scooby-Doo vadiúj verdájával! – új kisfilm

•       2 bónusz rajzfilm

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. – megjelenés: 2016.08.17 DVD

A legendás időutazós vígjátéksorozat eddigi legőrültebb fejezetében Godefroy, a rettenthetetlen lovag (Jean Reno) és hűséges fegyverhordozója, Jacques-Foches (Christian Clavier) a francia forradalom kellős közepén találják magukat. Mielőtt felocsúdhatnának, a két eltévelyedett világjáró máris Jacques-Foches egyik leszármazottjába, Jacques Focheaux-ba botlik, aki Napóleon Bonaparte tanácsadójaként egyből guillotine alá akarja küldeni hőseinket és Godefroy utódait is, akik pökhendiségükkel húzták ki a gyufát. A hős lovag azonban nem fogja ölbe tett kézzel nézni, hogy a földijeit megrövidítsék egy-egy fejjel, és a maga módján, de azonnal akcióba lendül. Keresd DVD-n!

Trónok harca 3. évad – megjelenés: 2016.08.17 BRD

A monumentális HBO®-sorozat, a Trónok harca harmadik évadában, miután a Lannistereknek sikerült visszaverniük Stannis Baratheon támadását és megőrizniük a trónt, a törékeny hatalmi egyensúly máris veszélybe kerül az északi lázongások miatt. Robb Stark, az Észak királya szeretné a Lannisterek fölött aratott győzelmeit kiaknázni, de nem jár szerencsével, míg a Falon túl Mance Rayder és vadakból álló, félelmetes hadserege megállíthatatlanul nyomul dél felé. A Keskeny-tengeren túl Daenerys Targaryen – aki visszaszerezte három gyorsan növekvő sárkányát – megpróbál hadsereget toborozni és elhajózni Essosból, abban a reményben, hogy végre benyújthatja igényét a Vastrónra.

A George R.R. Martin világsikerű regényfolyama alapján készült sorozat 3. évadában Westeros egymással versengő dinasztiái újra összecsapnak. Van, akit próbára tesznek, van, akit elárulnak, és van, akit utolér a végzet. Keresd a teljes harmadik évadot Blu-rayen!

EXTRÁK (EREDETI NYELVEN):

•       GOMOLYGÓ VIHARFELHŐK: Idézzük fel 14 percben a 2. évad viharos eseményeit a szereplőkkel és a stábbal.

•       A VADAK KÖZÖTT: Látogassunk el a Falon túlra, a vadak közé, hogy alaposabb képet kapjunk háttértörténetükről.

•       HÁZASSÁGPOLITIKA: Westerosban a frigyek hatalmi játszmák és politikai szövetségek jegyében köttetnek. A színészek és a stáb tagjai ezt az ősi intézményt és annak a Trónok harcában elfoglalt helyét veszik nagyító alá.

•       AUDIOKOMMENTÁROK: 12 audiokommentár a szereplők és az alkotók, köztük David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Lena Headey, Emilia Clarke, Michelle Fairley, Kit Harington, Richard Madden, és mások közreműködésével.

•       KARAKTERAKTÁK: Ismerjük meg a 3. évad új arcait: Olenna Tyrellt, Missandeit, Mance Raydert, Tormund Giantsbane-t, Orellt, Jojen és Meera Reedet, Blackfish és Edmure Tullyt, Myri Thorost és Beric Dondarriont.

•       KIMARADT ÉS BŐVÍTETT JELENETEK: Öt kimaradt és bővített jelenet.

Batman: Gyilkos tréfa – megjelenés: 2016.08.24 DVD

A Batman: Gyilkos tréfa a Bűn Bohóchercege sötét elméjébe tesz vérfagyasztó utazást. Megismerheted a szerény kezdeteket, amikor Joker még csak egy munkanélküli komikus volt, és a pillanatot, amikor a Sötét Lovaggal való végzetes találkozás mindent megváltoztatott. Most pedig, az Arkham Elmegyógyintézetből történő szökését követően, Joker be akarja bizonyítani, hogy egyetlen rossz nap bárkiből olyan őrültet faraghat, mint amilyen ő maga. Vajon képes lesz-e Batman megakadályozni őt, mielőtt végrehajthatná elátkozott tervét, melynek célpontja Gordon felügyelő? Barbara Gordon, azazBatgirl magával ragadó bevezetőjével, valamint olyan visszatérő színészek hangjával, mint Kevin Conroy (Batman), Mark Hamill (a Joker) és Tara Strong(Batgirl), ez az erőteljes film bemutatja egy szupergonosz születését és egy hős küzdelmét egy olyan fordulattal a végén, amire nincsenek szavak! Keresd a legújabb DC animációs filmet DVD-n!

EXTRA (magyar felirattal):

•       Bepillantás a DC Univerzum következő egész estés animációs filmjébe

Keanu – Macskaland – megjelenés: 2016.08.24 DVD/BRD

„RÖHÖGNI FOGSZ, MÉGHOZZÁ ELEJÉTŐL A VÉGÉIG.” – Mark Hughes, FORBES

KEEGAN-MICHAEL KEY ÉS JORDAN PEELE, avagy az elképesztően népszerű Key & Peele játssza Clarence-t és Rellt, a két bratyót, akiknek úgy általában lövésük sincs a gettókról. Viszont amikor Rell imádott kiscicáját, Keanu-t elrabolják, a reménytelen duó könyörtelen gyilkosnak adja ki magát, hogy egy utcai bandába beépülve visszaszerezzék a macskuszt. Igen ám, de az ellenállhatatlanul cuki kiscica olyan nagy népszerűségre tesz szert a rosszarcúak körében, hogy valóságos bandaháború robban ki érte, így a két tökkelütött hős kénytelen akcióba lendülni. Keresd Blu-rayen és DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

•       Keanu: Az első filmem, kimaradt jelenetek és bakiparádé

A dzsungel könyve – megjelenés: 2016.08.24 DVD

Jon Favreau (A Vasember) rendezésében érkezik ez az epikus kalandfilm, melyben Maugli, a farkasok által felnevelt emberkölyök magával ragadó utazásra indul az önfelfedezés útján, mikor kénytelen elhagyni otthonát, ahol felnőtt. Az elképesztő látványvilággal rendelkező filmhez olyan sztárok kölcsönözték hangjukat, mint Bill Murray, Ben Kingsley és Scarlett Johansson. Keresd a legújabb egész estés Disney filmet DVD-n!

Beépített tudat – megjelenés: 2016.08.24 DVD

„SZÉLSEBES AKCIÓFILM” – Neil Genzlinger, NYTIMES.COM

Bill Pope (Ryan Reynolds, Deadpool), a CIA ügynöke épp egy nagyhatalmú hacker titkos rejtekhelye felé tart, mikor meggyilkolják. A CIA, hogy kiderítse, hol rejtőzik a célpont, egy kísérleti agysebész-kutatóhoz fordul, aki képes emlékeket átültetni egyik agyból a másikba. A forradalmi beavatkozás tárgyául Jericho Stewartot (Kevin Costner, Az acélember), a halálraítélt bűnözőt választják, aki Pope emlékeivel felvértezve és saját erőszakos múltjával viaskodva felkerekedik, hogy megállítson egy nemzetközi összeesküvést, amely az egész világot fenyegeti. Keresd DVD-n!

Az élet ára – megjelenés: 2016.08.24 DVD

„HELEN MIRREN FANTASZTIKUS!” – Deadline

Katherine Powell ezredes (az Oscar®-díjas Helen Mirren) egy kenyai terroristák ellen indított akciót vezet, ám a tervezett dróntámadás komoly veszélybe kerül, mikor egy fiatal lány jelenik meg a gyilkos zónában. Az így felmerülő morális, politikai és személyes dilemmák egészen a legfelsőbb körökig viszik az akció sorsát ebben a lebilincselő thrillerben, amely könyörtelenül lerántja a leplet a modern hadviselés fonákjairól. Keresd a magyar mozikban nem játszottAz élet ára című filmet DVD-n!