Decemberben ismét szuper megjelenésekkel készülünk. A DC legrosszabb hőseiről készült film, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag megannyi különleges formátumban lesz megtalálható, többek között 4K UHD-n is. Két vígjáték is érkezik, Miles Teller és Jonah Hill főszereplésével jön egy igazán pörgős akcióvígjáték, a Haverok Fegyverben, Mila Kunis pedig a Rossz anyák című filmmel okoz majd nekünk röhögő görcsöket!

Suicide Squad – Öngyilkos osztag Megjelenés: 2016.12.07

SUICIDE SQUAD

„AKCIÓDÚS, VICCES ÉS TELE VAN MEGLEPETÉSEKKEL.” – ABC-TV

JÓ ÉRZÉS ROSSZNAK LENNI… A világ legveszélyesebb bebörtönzött gonosztevői csapatba állnak, és a kormány jóvoltából durván felfegyverkezik magukat, hogy szembeszálljanak egy titokzatos és legyőzhetetlennek tűnő ellenféllel.

Keresd a DC LEGROSSZABB HŐSEIT megannyi különböző formában: 4K UHD Blu-rayTM-en, 3D Blu-rayTM-en, 3D Blu-rayTM steelbookban, Blu-rayTM-en és DVD-n! Továbbá egy kivételes kiadással is készülünk, a 3D Blu-rayTM egy különleges képregénnyel együtt is megtalálható lesz, ahol a film mellett további kalandokban lehet részünk a DC izgalmas képregény-világában!

A DVD az egylemezes változat mellett DUPLALEMEZES EXTRA VÁLTOZATBAN is megtalálható!

A FILM BŐVÍTETT VÁLTOZATA is megtalálható lesz a 4K UHD Blu-rayTM kiadás és a Bővített 3D Blu-rayTM kiadásban található Blu-rayTM lemezen!

ROBBANÉKONY EXTRÁK (magyar felirattal):

  • TASK FORCE X: EGY CSAPAT, EGY KÜLDETÉS – Fedezd fel a DC leghírhedtebb rosszfiúinak örökségét!
  • AZ OSZTAG ERŐSSÉGEI ÉS KÉPESSÉGEI – Hogy hozta magát formába a csapat: Ismerd meg ennek hátterét!
  • JOKER ÉS HARLEY: AZ ALVILÁG LEGMENŐBB PÁROSA – A csaj kattant. A pasi pszichopata. Az ördög is egymásnak teremtette őket.
  • A VALÓSÁG NYOMÁBAN – David Ayer író/rendező bemutatja azokat a technikákat, melyekkel létrehozták az autentikusan szürreális világot.
  • VALAMINT BAKIPARÁDÉ ÉS MÉG SOK MÁS!

(Az egylemezes DVD kiadás csak a Bakiparádé Extrát tartalmazza!)    

Haverok fegyverben Megjelenés: 2016.12.14

HaverokFegyverben_jelenetfoto (5)

„Jonah Hill és Miles Teller jól megsoroznak poénokkal!” – Rolling Stone

EZEK KETTEN ALAPOSAN MEGFEJIK AZ AMERIKAI ÁLMOT

A Miami Beachen járunk az iraki háborúk idején. Két, alig húsz éves jó barát (Jonah Hill és Miles Teller) egy kevesek által ismert kormányzati kezdeményezést kihasználva az amerikai hadsereg megrendeléseire ad le ajánlatokat. Kicsiben kezdik, de egyre nagyobb üzleteket akasztanak le, és nyakig merülnek a fényűzésbe. Aztán persze nem bírnak magukkal, és egyszer csak egy 300 millió dolláros biznisz hull az ölükbe, amely számos kétes alakkal hozza őket össze – köztük az amerikai kormánnyal. Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!

EXTRA (magyar felirattal):

  • A Pentagon pitéje

Rossz anyák Megjelenés: 2016.12.14

Rossz anyak_film-2

„Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek…”

Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól. Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszos csajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal. Az iskola makulátlan szülői (Christina Applegate, Jada Pinkett Smith) azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek „felelőtlen” társaik ellen – ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni. Keresd DVD-n!

Amikor kialszik a fény Megjelenés: 2016.12.14

Amikor kialszik a fény

Amikor kialszik a fény

Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban… Először egy kisfiú teszi szóvá, hogy egy árnyék lopakodik körülötte éjszakánként, és csinos fiatal nagynénikéje nem sokáig kételkedik a szavában: ő is látja az árnyékot. Sőt, túlságosan testközeli bizonyítékot is szerez a létezéséről. A kisfiú kénytelen fiatal nagynénjénél lakni, mert az édesanyja már nem alkalmas a gyereknevelésre: a szorongás teljesen maga alá gyűrte. Ám lassacskán kiderül, hogy ő mindenkinél többet tud a családtagjait kísértő árnyékról, és ha meg akarnak szabadulni az egyre borzasztóbb jelenségtől, tőle kell segítséget kérni. De a titkait csak úgy deríthetik ki, ha nála töltenek egy éjszakát a hatalmas, zegzugos, elhagyott házában. És a biztonságot jelentő első hajnali fénysugár nagyon messze van… Keresd DVD-n!

További DVD/BD megjelenések >>