Elő a pop-cornnal és több rekesz üdítővel, hisz februárban végeláthatatlan mennyiségű szuper filmmel és 5 évadnyi Trónok Harcával jövünk! Íme a lista:

LEGO Friends – Irány a színpad

Igaz barátság a popszakma csillogó világában.

A lányok barátsága komoly próbatétel elé kerül, mikor Livi, a megasztár feltűnik Heartlake Cityben. Miután a popsztár álnok menedzsere ellopja hőseink „Girlz” című dalát, a lányok úgy érzik, hogy ezt nem hagyhatják annyiban. Miközben megpróbálják elmondani Livinek, hogy valójában honnan is jött a legújabb slágere, a lányok rádöbbennek, hogy a népszerűség nem minden, és néha a barátság mindennél értékesebb a világon.

MAGYAR EXTRÁK:

  • Karaoke
  • Táncmozdulatok az L2M előadásában
  • Bónusz jelenetek
  • L2M: Girlz – hivatalos videoklip
  • Táncóra az L2M közreműködésével

Megjelenési dátum: 2016.02.03.

Batman az elfajzott

Gotham City egét beborítják a lángok, miközben Batman Firefly-jal, Tuskkal és Killer Moth-tal harcol. De mikor a csatának vége, Batmannek nyoma vész, és csak a titokzatos Batwoman tudja, hol lehet. Most, hogy a Sötét Lovag nem felel a segélyhívásra, és a város a káosz szélére sodródik, Éjszárnynak és Robinnak kockázatos szövetségre kell lépnie Batwomannel és az újonc Batwinggel, hogy együtt leleplezzenek le egy gonosz tervet, melynek az elmekontroll mellett egy félelmetes új gonosztevő, az Eretnek is részét képezi. Ezzel a szuperlátványos animációs filmmel izgalmas új fejezetét ismerhetitek meg a DC Univerzumnak, melyben bebizonyosodik, hogy ha Batmanről van szó, akkor az igazságért való harc igazi családi vonás.

Megjelenési dátum: 2016.02.03.

Legenda

Legenda_film-2

„TOM HARDY HASÍT!” – Gyárfás Dóra, Origo.hu

A sármos és népszerű Reggie (Tom Hardy) és a kiszámíthatatlanul erőszakos Ron (Tom Hardy) mindig is elválaszthatatlanok voltak egymástól. Ketten együtt léptek a bűn útjára, és együtt, egymást kiegészítve veszik át az uralmat a londoni alvilág felett. Ténykedéseikre az amerikai maffia is felfigyel, és felajánlják, hogy együtt építsék fel Európa Las Vegasát, a bűnözés fellegvárát Londonban. Az üzlet virágzik, és Reggie-t még a szerelem is megtalálja a gyönyörű Frances (Emily Browning) képében, ám Ron fékezhetetlen természete és napról-napra növekvő paranoiája egyre veszélyesebb szituációkba sodorja őket, miközben a rendőrség is ott liheg a nyakukban. Vajon meddig tart ki az a birodalom, amely ilyen ingatag alapokon nyugszik? Brian Helgeland, a Szigorúan bizalmas Oscar®-díjas írója ezúttal is egy szövevényes, ám igaz történetet tár fel a 60-as évek londoni alvilágáról, melyben a méltán közkedvelt Tom Hardy nem egy, de mindjárt két szerepben is brillírozik.

Keresd Blu-rayen és DVD-n! Megjelenési dátum: 2016.02.10.

Pán

Pan_jelenetfoto (8)

Péter (Levi Miller), a 12 éves lázadó fiú egész eddigi életét egy barátságtalan londoni árvaházban töltötte. Egy nap azonban a varázslatos Sohaországban találja magát, ahol hihetetlen kalandok várnak rá, miközben édesanyja titkát próbálja megfejteni. Tigrisliliommal, a rettenthetetlen harcossal (az Oscar®-díjra jelölt Rooney Mara) és új barátjával, James Hookkal (Garrett Hedlund) az oldalán Péternek le kell győznie a könyörtelen Feketeszakállt (az Oscar-díjra jelölt Hugh Jackman), hogy megmentse Sohaországot, és megtudja, honnan származik.

Keresd 3D Blu-rayen, Blu-rayen és DVD-n! Megjelenési dátum: 2016.02.10.

Trónok harca 5. évad

AZ HBO TÖRTÉNETÉNEK LEGNÉZETTEBB SOROZATA, a világméretű jelenségként körbeünnepelt Trónok harca továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, és az ötödik évad által nyert 12 Emmy®-díj a legtöbb, amit egy év alatt egy tévésorozat valaha is gyűjtött. Az új évad elején átrendeződnek az erőviszonyok, Westeros és Essos szerte mindenki a hatalom megszerzésre vagy megőrzésére koncentrál. A Fekete Várban Havas Jon azért küzd, hogy egyaránt megfeleljen az Éjjeli Őrség és a frissen érkezett Stannis Baratheon követeléseinek, aki Westeros jogos uralkodójának tartja magát. Mindeközben Királyvárban a Tyrellek gyűrűjébe zárt Cersei egyre görcsösebben kapaszkodik a hatalomba, melyet egy egyre népszerűbb vallási csoport is veszélyeztet, melyet a titokzatos Főveréb vezet, Jaime pedig titkos küldetésre indul. A Keskeny-tengeren túl Arya egy régi barátja után kutat, míg Tyrion új értelmet talál életének. És miközben egyre nagyobb fenyegetettség veszi körbe, Daenerys Targaryan rádöbben arra, hogy ha meg akarja őrizni Meereen trónját, akkor hatalmas áldozatokat kell hoznia. Az ötödik évad a sorozat eddigi legrobbanékonyabb jeleneteivel jelentkezik, és az ígéret, hogy „közeleg a tél” valósabb, mint valaha.

Keresd Blu-rayen, DVD-n és az 1-5 évadokat tartalmazó DVD gyűjteményt! Megjelenési dátum: 2016.02.17.

Sicario – A bérgyilkos

„AZ ÉV EGYIK LEGJOBB FILMJE” – Richard Roeper, Chicago Sun-Times

SICARIO_A bergyilkos_silli-02

A Fogságban rendezőjétől jön ez a feszes tempójú, kritikailag elismert thriller, amely elejétől a végéig székbe szögezi nézőjét. Kate Macert (Emily Blunt), az idealista FBI-ügynököt egy kormányügynök (Josh Brolin) veszi fel akciócsapatába, hogy együtt eredjenek egy drogbáró nyomába. Néhány kimerítő küldetést átélve a nő azon kapja magát, hogy mindent megkérdőjelez, amiben eddig hitt, és egy titokzatos tanácsadóval (az Oscar®-díjas* Benicio del Toro) is szembekerül, aki maga is veszélyes játékot űz.

Keresd Blu-rayen és DVD-n! Megjelenési dátum: 2016.02.24.

Münó, a holdbéli manó

Muno, a holdbeli mano 3D-04

Egy távoli világban legendás őrzők vigyázzák a nappalokat és az éjszakákat. Mikor idejük lejár, a bolygó apraja-nagyja összejön, hogy szemtanúja legyen az új őrzők kiválasztásának. A Nap választása Szolárra, a kissé öntelt figurára esik, ám amikor a Hold Münőt, a kétbalkezes teremtményt jelöli ki utódjául, mindenki megdöbben – magával, Münóval az élen, aki egyenesen fél a sötétben. Mikor aztán egy óvatlan pillanatban Münó el is veszíti a Holdat, és mindenki annak keresésére indul, Nekrossz, a Nap egykori kegyvesztett őrzője kapva kap az alkalmon, ellopja a Napot, és ezzel az egész bolygó sötétségbe borul. Münő oldalán Szolárral, valamint Tündivel, a törékeny, de talpraesett viaszlánykával felkerekedik, hogy megtalálja és visszaszerezze a Napot és a Holdat ebben a lenyűgöző animációs mesében, amely minden bizonnyal magával ragad majd kicsit és nagyot.

Keresd DVD-n! Megjelenési dátum: 2016.02.24.