Júliusban érkezik a DC Univerzum várva várt szuperhős filmje, a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, melyben a Batman (Ben Affleck) és Superman (Henry Cavill) küzd meg egymással. A szuperhős filmek kedvelőinek nagy örömére, a film megannyi formátumban elérhető lesz. A gyerekeknek is lesz mit nézniük a nyári szünet alatt, jön a Zootropolis – Állati nagy balhé, a Disney legújabb egész estés animációs filmje! Sorozatból sem lesz hiány, az HBO saját gyártású sorozata, a Bakelit is megjelenik. Továbbá érkezik a mozikban általunk bemutatott Momentum című film is Olga Kurylenkoval!

Gravitáció megjelenés: 2016.07.06., BD Steelbook

„MAGÁVAL RAGADÓ MESTERMŰ” – Claudia Puig, USA TODAY

Keresd a Gravitáció Blu-ray steelbook változatát, csaknem 3 órányi MAGYAR EXTRÁVAL:

  • Ismerjük meg, milyen aprólékos, újító munkával alkották meg a zéró gravitáció lenyűgöző világát.
  • Kövessük nyomon Sandra Bullock testet-lelket igénybevevő felkészülését a szerepre.
  • Tartsunk Alfonso Cuarónnal a négy éven át tartó filmkészítési folyamaton át a mozi legvégső határáig.

PLUSZ BÓNUSZ DVD A FILMMEL ÉS EXTRÁKKAL

Zootropolis – Állati nagy balhé – DVD megjelenés: 2016.07.13.

Zootropolis-allati-nagy-balhe-6

A Walt Disney Animation Studios produkciójában érkezik ez a lebilincselő kaland-vígjáték, amely az állatok által benépesített, lenyűgözően modern Zootropolisban játszódik.

Judy Hopps, a buzgó nyuszi hogy bebizonyítsa, igenis megállja a helyét a zootropolisi rendőrségen, azonnal ráveti magát első ügyére. A város történetében most először csatlakozhatott nyúl a rendőrséghez. Ő bármire hajlandó, hogy megoldja az ügyet – még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia Nick Wilde-dal, a minden hájjal megkent szélhámos rókával. Vidd haza ezt a nagyszerű kalandot, amely telis-tele van akcióval, szívvel és lélekkel, és mindenki számára remek szórakozás – növényevőknek és ragadozóknak egyaránt! Keresd a legállatibb mesét DVD-n!

Éjféli látomás – DVD/BD megjelenés 2016.07.20.

„Fantasztikus alakításokkal teli, izgalmas természetfeletti thriller.” – David Rooney, The Hollywood Reporter

Roy kisfia, Alton olyan titokzatos képességekkel bír, melyek miatt vallási szekták célpontjává válik. Apja és fia menekülni kényszerülnek, és az éjszakai szökésből hamarosan országos hajsza lesz, amelybe a legmagasabb kormányzati körök is bekapcsolódnak. Roy mindent kockára tesz, csak hogy fia teljesíthesse feladatát… bármi is legyen az. Jeff Nichols, a kritikailag elismert író/rendező a hitet, valamint a szeretet és a bizalom kapcsolatát járja körül provokatív thrillerével, amely nem csupán természetfeletti, de mélyen emberséges is egyben.  Keresd Blu-rayen és DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Ismerje meg közelebbről a film öt központi figuráját az Eredetek: Roy, Sarah, Lucas, Sevier és Alton című kisfilmek segítségével – Kik ők, és mennyit tudnak? Fedezze fel, mi vezérli őket és mit tesznek.
  • A nem látott világ – Jeff Nichols bemutatja a miénk mellett létező alternatív világot, hogy miért csak Alton látja azt, továbbá hogy ennek léte mit jelent számunkra.

Batman Superman ellen – Az igazság hajnala – DVD /BD/3D BD steelbook megjelenés 2016.07.27.

BatmanVSuperman_jelenetfoto (1)

Az igazság két bajnoka, Batman/Bruce Wayne (Ben Affleck) és Superman/Clark Kent (Henry Cavill) feszül egymásnak korunk legjobban várt ütközetében. Attól félve, hogy egy istenszerű szuperhős tetteit senki sem felügyeli, Gotham legendás lovagja szembeszáll Metropolis szeretett megmentőjével, miközben a világ körülöttük azt próbálja meg kitalálni, hogy milyen hősre is van szüksége igazán. De miközben Batman és Superman háborúba vonul egymással, egy új fenyegetés is megjelenik, amely az egész emberiség létét veszélyezteti. Keresd 3D Blu-rayen, Blu-rayen, és DVD-n! A Blu-rayt megtalálod steelbook, a 3D Blu-rayt steelbook és futurepak formában is! Továbbá keresd a film bővített változatát Blu-rayen és 3D Blu-rayben található 2D Blu-ray lemezen, amely harminc percnyi a moziban nem látott jelenetet is tartalmaz!

A DVD EXTRA tartalma (magyar felirattal):

  • Egy ütés hatalma: Illusztris és dinamikus bepillantás Batman és Superman felejthetetlen összecsapásának méreteibe, fizikájába és a legapróbb részletekig kidolgozott koreográfiájába.

A Blu-ray és 3D Blu-ray változatok TÖBB MINT 2 ÓRÁNYI EXTRÁT tartalmaznak (magyar felirattal), többek között:

  • A világ legjobbjai együtt: Pillants bele a DC merész új mozis szuperhőseinek jövőjébe!
  • Istenek és emberek: Gigászok találkozása: Az igazság találkozik a bosszúval, mikor a filmvásznon most először feszül egymásnak a két ikon.
  • A Harcos, a Mítosz és a Csoda: Ismerd meg Wonder Woman, az amazon eredetét, történetét és hatásait!
  • Felpörgetett látványterv: Az új Batmobile: Próbáld ki élesben Batman új nagyteljesítményű járgányát!

Momentum – DVD/BD megjelenés: 2016.07.27.

Alexet (Olga Kurylenko, A Quantum csendje), a titokzatos tolvajt egykori társa rábeszéli még egy utolsó balhéra. A nő hamarosan rádöbben, hogy a tervezett akció soha nem a gyémántokról szólt, és egy brutális gyilkossággal később életveszélyes macska-egér játékban találja magát, nyomában egy profi bérgyilkossal. Alexnek ki kell derítenie az ékszerrablás mögött rejlő igazságot, és le kell lepleznie azokat az embereket, akik az életére törnek, mielőtt még nem késő, ebben az izgalmas akcióthrillerben, melyben olyan sztárok is felbukkannak, mint James Purefoy (John Carter) és Morgan Freeman (A sötét lovag). Keresd Blu-rayen és DVD-n!

Bakelit – A teljes 1. évad – DVD megjelenés 2016.07.27.

Az HBO saját gyártású sorozata, melynek executive producere Martin Scorsese és Mick Jagger

NEM LÁTTA A JÖVŐT, HANEM HALLOTTA

A BAKELIT feltárja az 1970-es évek drogokkal és szexszel átitatott zenei üzleti világát. A sorozat szédítő utazásra invitál Amerika zenei térképén a punk, a diszkó és a hip-hop hajnalán, főhőse Richie Finestra (a Gengszterkorzóért Emmy®-díjban részesült Bobby Cannavale), a New York-i zenei producer, aki úgy próbál meg életet lehelni kiadójába, hogy magánélete se hulljon darabjaira.  Keresd a teljes első évadot DVD-n!

EXTRÁK:

  • Így készült a Bakelit: A 70-es évek újraalkotása (bővített változat)
  • Audiokommentárok Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Terence Winter
    és mások közreműködésével
  • Bepillantás az epizódokba

Tapsi – 1. évad 1-2. lemez – DVD megjelenés 2016.07.27.

A BOLONDOS DALLAMOK ALKOTÓITÓL

Keresd a 26 epizód Ugri-bugri meséket DVD-n!

Csatlakozz Tapsi Hapsihoz ebben az ellenállhatatlanul mókás kalandban!

Végy egy nagy levegőt, és ugorj fejest a nyuszi üregbe, hisz egy vadiúj rajzfilmsorozat vár rád Tapsi Hapsival, aki megint összeakasztja bajszát fáradhatatlan ellenlábasaival, többek között  Vilivel, a prérifarkassal és Risszrossz Sammel. Új barátjával, Csipivel, a mókussal Tapsi megpróbál túljárni a rosszfiúk eszén, no meg némi felfordulást okozni széles e világon. Jól ismert figurák csalnak mosolyt a legújabb generációk arcára ezekkel a tökkelütött kalandokkal, melyeket látva az egész család újra tetőtől talpig beleszeret majd a Bolondos Dallamokba.